tirsdag den 31. maj 2011

Ansigtsløftning

Stærkt inspireret af Havetid http://havetid.blogspot.com/ - måtte der ske forandringer i "Det stedsegrønne Bed" - bedet afløste i sin tid et staudebed som vi ikke orkede. Det stedsegrønne bed bestod (fra starten) af stedsegrønne buske med pyntebarksbund - absolut nemt at holde. Men barken er efterhånden formuldet, og bedet er  k e d e l i g t - så nu skal der forskellige bladplanter, bl.a. Hosta i bedet. Den gamle vandsten, som jeg personligt har udhugget med et søm og en lille mukkert - for 25 år siden, er blevet gravet frem fra sit skjul under nogen Bregner og skal indgå som "møbel" i bedet. Jamen, er det ikke skønt at få sig et nyt bed.... og man bliver nok også nødt til at købe et par nye planter :-)
....som for eksempel denne lille Storkenæb, som har så fine blade..... det ser ud som om den kan deles i 3 planter, så det vil jeg gøre.... hvis det bliver tørvejr.

6 kommentarer:

 1. Næææ.... hvad dukkede der op... en nydelig vandsten.. spændende projekt..

  Nu ses vi snart

  Knus

  SvarSlet
 2. Glæder mig til at se resultatet :-)

  Tak fordi du har tilføjet mig på din blogliste :-) Jeg tilføjer straks dig og glæder mig til at følge din blog.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 3. Sussi - glem alt om haven!! Depp'en venter! Han var bare for LÆKKER i den film. MUMS og HAPS!

  SvarSlet
 4. Mon hende Sussi kan lokkes med ind i mørket ...

  SvarSlet
 5. Naarrhh... Hun HAR sgi nok allerede set den...

  SvarSlet
 6. Hvor dejligt med et nyt bed at anlægge. Tænk at have chancen for at indrette og indkøbe til et nyt - her hos os er der ikke plads til meget mere så vi må tage en bid mere af græsset.

  Den lille storkenæb er fin.

  Ulla

  SvarSlet