lørdag den 12. marts 2011

Situationsbilleder fra forårshaven

God forårs weekend ønskes det her, med billeder fra de første krokus i haven.
Egentlig skulle der ikke have været noget blog indlæg i dag, jeg har indset, at mine blogindlæg er blevet "tyndere" og "tyndere" i de sidste måneder. Princippet med kun at lave indlæg, når jeg har noget "på hjertet" er glemt, jeg har vist på en eller anden fået vendt focus imod besøgstallet, og for at opretholde gennemsnittet, skal der nye indlæg på - hi hi - Egentlig oprettede jeg en blog, fordi det så ud til at være den nemmeste måde, at komme til at kommentere alle de fine blogs, som jeg i flere år - før jeg selv fik en blog - har været interesseret læser af - det var aldrig forventningen at nogen "fremmede"  ville følge med i min blog.
Men når det er sagt, så er det altså hyggeligt at udveksle kommentarer, her på bloggene -  det er så dejligt at vide, at der er liv i rummet...... nå, men .... jeg vil altså fremover prøve begrænsningens svære kunst. 

17 kommentarer:

 1. Hold da op, hvor er de langt fremme. De små pistne krokus jeg har er endnu ikke kommet op. Måske fordi de står i skygge :)

  SvarSlet
 2. Enig !!

  Utroligt som foråret er kommet til 'Sussinghurst'... Flot flot flot

  Knus

  SvarSlet
 3. Hold nu op er det glimt fra det virkelige forårsliv?? Hvor i landet bor du Sussi? Jeg synes nu det er hyggeligt at læse om dette og hint her hos dig:)

  SvarSlet
 4. Måske skal jeg sige, at det er botaniske krokus, de kommer altid meget tidligere end de almindelige krokus - og her på Midtsjælland har de altså valgt at blomstre i dagens solskin. De skal være så velkomne.

  SvarSlet
 5. Åh vor jeg glæder mig til mine springer ud :O) Jeg har ikke mange 'løgplanter' men krokus kan jeg ikke undvære. Tak for forårspustet :O)

  SvarSlet
 6. Det lyser jo af forår :-)

  Har kun almindelige krokus, men her inde midt i det kolde Jylland, må jeg vist vente lidt tid endnu, inden de står i blomst.

  Hilsen Vivik

  SvarSlet
 7. Hvor er de søde dine krokus, især den lysegule er jeg vild med.

  SvarSlet
 8. Ps

  jeg synes altså overhovedet ikke du behøver at begrænse dig...

  Vis endelig en hel masse billeder af dine skønne ting & tableauer... Jeg er en umådelig stor fan !

  Knus

  SvarSlet
 9. Foråret er længere fremme end her i det mørke midtjylland! Jeg kan se vores vintergækker er kommet frem. Men ærligt - hvem vil op af jorden, når vejret er så skiftende??

  God lørdag ;-)

  SvarSlet
 10. dejlige billeder af sådanne forårs bebudere,her er det også kun vintergækkerne som står og knejser derude i min have, god søndag...Diana

  SvarSlet
 11. Nej da, hvorfor begrænse sig? Jeg holder meget af dine pip; både de store og de små... ;-)

  Hvor er dine krokus henrivende - jeg har ikke ret mange af dem i min have, men til gengæld har jeg vintergækker i massevis...

  Rigtig go' søndag... :-)

  SvarSlet
 12. Du skal da ikke begrænse dig. Det er altid dejligt med nye billeder, og du siger selv, at din blog er en billeddagbog ;-)

  Flotte krokus. Jeg må lige ud i dag og se til mine. Det er også det midtsjællandske, men jeg tror ikke, de er helt så langt fremme.

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 13. Så härligt och se att våren kommit så långt hos er, här är gräsmattorna täckta av snö än.
  Då är det ljuvligt och se dina bilder.
  Ha en skön kväll
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlet
 14. Ønsker dig en dejlig ny uge !!!

  Knus
  Kusinen

  SvarSlet
 15. Hej Sussi
  Her ser der også sådan ud - som hos dig - jeg lagde mærke til det i dag og tænkte egentlig på at jeg måtte have fat i kameraet - men du var hurtigst ;o) hæ hæ
  Jeg synes det er hyggeligt at høre lidt fra dig - selv om du ikke synes, at du har så meget på hjerte - det er jo netop det som gør bloggen hyggelig - at det ikke bliver for planlagt og 'stylet' men også kan være spontant og måske et indlæg 'bare' for at vise et par billeder eller andet.
  Så for min skyld - bliv gerne ved med det ;o)
  Klem Tina

  SvarSlet
 16. Hej Sussi
  Sikke nogle skønne krokuser du viser - nu vil jeg altså også have forår i Norge...
  Jeg har modtaget to awards fra Charlotta i Sidney som jeg gerne vil give videre til dig. Håber du vil tage i mod dem.
  Du finder dem på denne adresse:
  http://theessenceofthegoodlife.blogspot.com/2010/01/thanks-for-awards.html
  xx
  Lene

  SvarSlet
 17. Ohh vad härligt det är med lite färg.
  Man blir så glad. Snart är de här på riktigt.
  Annika

  SvarSlet