lørdag den 8. oktober 2011

Støt brysterne

Der var en støt-brysterne bod på torvet i dag..... tylssløjferne hang på lygtepælene på hele torvet og var egentlig kun beregnet som blikfang, men i den gode sags tjeneste, så fik jeg lov til at få en for en tyver :-)


Sidste år, da julen var ovre, plantede jeg de echeveria, der var på adventskransen, jeg håbede, at de ville producere en masse små nuttede lyserøde børn til brug i år, det har de nu ikke gjort, men de er blevet store og agerer nu som efterårspynt. Det er nogen hårdføre kanutter, de var trods alt limet fast på adventskransen og stod i stuevarmen i en måned.Adventskransen fra sidste år - tænk engang, nu skal vi snart til "det" igen. Glæder jeg mig en lille smule........ jeg tror det næsten :-)

7 kommentarer:

 1. De er da super flotte de små seje banditter, det er da utroligt hvad de kan holde til. Ja man skulle have nogle af de egenskaber andre steder også.
  Flot opstilling.

  SvarSlet
 2. Så nysseligt og fin sløjfe du fik handlet dig til

  Tak for kortet - selvfølgelig skal vi derind...
  Kan du fredag den 14. ??

  Knus

  SvarSlet
 3. He he, ja man må godt begynde at glæde sig til jul. På arbejdet er vi jo i fuld sving - og selvom vi bliver mødt med kommentarer om at det er for tidligt, sælger vi alligevel julepynt nu..... Jeg glæder mig altså også!!!

  SvarSlet
 4. Sig mig engang
  Er du ovre hos Iben og binde ???

  SvarSlet
 5. Sødt lille stilleben med den lyserøde sløjfe ;o) og jep jeg har også nogle af de små sukkulenter fra sidste år - har ikke skænket dem en tanke - de har stået ude i en potte med meget lidt jord - men de lever endnu ;o)
  Rigtig dejlig søndag til dig - klem Tina

  SvarSlet
 6. Såna fina fetbladsväxter hade jag också i rabatten, men rådjuren åt upp vartenda blad!
  Dina är jättefina, och det är en tålig växt.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlet
 7. Fin sløjfe og godt initiativ at støtte.

  Klem

  SvarSlet