tirsdag den 27. december 2011

Et julemirakel - eller næsten i hvertfald.

Mon ikke det er de tidligste vintergækker jeg har haft - hvis det bliver ved med at være mildt i vejret i et par dage - voila, så har jeg fuldt udsprungne vintergækker
Sådan noget burde jeg skrive ind i Et Haveår - min havedagbog fra Claus Dalby, men nænner jeg at skrive i den - næhhh, så jeg lægger et photo med dato ind i bogen i stedet for, hi hi - hvor er jeg dygtig..

17 kommentarer:

 1. Hej Sussi

  Her står forårsvæksterne også på spring. Det er jo næsten ikke til at forstå efter 2 snefyldte vintre. Rigtig god idé at ligge fotos ind i havedagbogen, selvom jeg nu ikke ville betænke mig et sekund. Jeg synes nemlig sådan en bog bliver dyrebarere og mere unik hvis den også indeholde mine egne notater.

  Rigtig godt nytår
  Mange hilsner Anne-Mette

  SvarSlet
 2. Skønt at vintergækkerne er på vej. Jeg satte en hel del vintergækker i foråret, de er også på vej. I dag så jeg en´ lille vintergæk, der havde stukket sin hvide knop op over bladene, men den har dog ikke foldet sig ud endnu.

  SvarSlet
 3. Jeg har også for ½ time siden været ude med camera og fandt netop min Vintergækker... Løjerligt, hvis de for en gangs skyld skal blomstre før mine Eranthis.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 4. Skønt med vintergækkerne, og en fin idé at lægge fotos ind i havedagbogen. Jeg ville dog alligevel ikke undlade at lave lidt skriblerier, det er jo det der gør bogen helt personlig, - men sådan er vi jo heldigvis forskellige :o)

  SvarSlet
 5. Så langt fremme er mine vintergækker ikke, men på vej det er de :o)
  God idé at lægge fotos i havedagbogen... mon ikke du nænner at skrive i den engang :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 6. I morgen vil jeg på udkig efter vintergækker!

  Jeg erklærer mig enig med Anne-Mettes Have og Fru Friis: Jeg tror, din flotte havedagbog bliver endnu mere spændende med din personlige notater om årets gang :)

  SvarSlet
 7. Sikke en god ide med billeder i bogen, men jeg tror nu jeg også til tillslutte mig de andre i koret :-) Du kan da både skrive og bruge billederne... det bliver på den måde meget meget personligt, og unikt.

  Jeg har ikke så mange forårsløg, så jeg har ikke noget at kigge efter...

  Men jeg overvejer dog om jeg mon kan forsøge mig med at plante nogle prydløg - Purple Sensation... Sådan helt uden for almindelig tidspunkt. Jeg kom helt fra det i efteråret... Hvad tror I.. Skal jeg prøve??

  Fortsat god aften.

  Susan

  SvarSlet
 8. Tusen tack för din grattis hälsning, det har varit en mysig dag:)

  kram
  sandra

  SvarSlet
 9. Hvor er det en god ide med fotoet i bogen, så holder den jo også flere år. Det går snart med planterne som med udsalgene og sæsonvarerne de bliver hele tiden fremskudt - idag købte jeg en bluse som tilhører forårskollektionen og mig bekendt er det først forår om et par måneder;)

  SvarSlet
 10. Ja, det er godt nok langt fremme dine vintergækker :-) Mine har kun lige stukket næsen frem. Til gengæld er mine dorothea liljer på vej også. Det har jeg ihvertfald aldrig oplevet så tidligt. Hvor er det altså herligt med sådan en havevinter til en afveksling :-)
  (Pst. Jeg ville også have svært ved at skrive i bogen)

  SvarSlet
 11. .....ja have livet er forunderligt og vintergækker er bare noget af det smukkeste når de skyder op gennem jorden. Meeeeen en lille drys sne ville nu ikke være at kimse ad :=)

  Knus og glædelig bagjul

  SvarSlet
 12. hej sussi...ja det må da siges at være et mirakel...tusinde tak for julekortet, hvor var det sødt af dig..knus fra Diana

  SvarSlet
 13. Det er både vidunderligt og også lidt underligt, at så meget titter frem allerede nu. Jeg gik forbi et kirsebærtræ i næsten-blomst forleden og et magnolietræ med kæmpestore knopper. Jeg håber, at de klarer sig, hvis vejret slår om... :-)

  SvarSlet
 14. Det er utroligt som alting spirer og gror her i vintervarmen. Jeg må ud i morgen og kigge efter mine vintergækker.
  Jeg synes nu også at du skal se at få begyndt at skrive i din havedagbog. Det første bogstav kan måske være vanskeligt - men så går det nok helt af sig selv - prøv det :)))))))

  SvarSlet
 15. Utroligt at dine vintergækker er så langt fremme. Jeg må hvis også ud og kigge efter mine.

  SvarSlet
 16. Kære Sussi,

  et dejligt optimistisk og livsbekræftende billede af dit lille julemirakel. Jeg elsker e-l-s-k-e-r ELSKER vintergækker. Mine er også på vej op, men her i det mere barske nordvestjyske klima, er de dog ikke så langt fremme som dine.

  Pst pst....Jeg nænner heller ikke at skrive i min Dalby havebog. Jeg kan simpelthen ikke få migselv til det. Nu har jeg anskaffet en mindre smuk havekalender, som jeg vil kunne nænne at nedkradse mine haveskriblerier i, for det er altså en virkelig god idè, at skrive ned. Man tror man kan huske det hele, og så husker man ikke engang det halve.......ihvertfald ikke hvis man er distræt, glemsom og til tider konfus som undertegnede:o)

  Kom rigtig godt ind i det nye år. Ønsker dig og dine kære et lyst og bekymringsfrit 2012 fyldt med skønhed, glæde og masser af blomster.

  De bedste hilsner og tanker

  SvarSlet
 17. En sjov og god idé med fotos i din havebog. Jeg så faktisk også, at der var knopper på vores blommetræ, og der var grønne skud på vej op i have, Jo, jo - foråret er på vej :-)

  Du og familien ønskes et rigtigt dejligt og lykkebringende nyt år. Og tak for et dejligt blog-år
  Klem Birgitte

  SvarSlet