søndag den 18. marts 2012

Vejret blev bedre i dag end lovet, så jeg har fået fjernet visne blade rundt om roserne, måske kan det forhindre gamle syge blade smitter den nye vækst. Det blev kun til en timestid, men jeg tror godt at jeg kan mærke det i mine baglår i morgen..... der skal nok justeres lidt på arbejdsstillingerne :-)et par potter små iris er flyttet ind i det lille drivhus, meget sarte skønne grøn-lyseblå med gule tigerprikker. Jeg føler....... at endnu en lille plantesamling trænger sig på ..... det er vist ved at blive en vane.... en af de gode.
...opdagede, at jeg foruden de lilla, som jeg tidligere har vist, også har denne lille blå, som i virkeligheden er mere dybblå end på billedet. Nu kan jeg godt huske, at jeg for flere år siden fik foræret en forårssammenplantning, hvor den indgik....................

........ men står den ikke og rækker tunge, den lille frækkert................

4 kommentarer:

 1. Sikke yndige - og frække - blomster. Jeg ligger med influenza. Men ok på en regnvejrsdag!
  Jeg har i mange år købt tøj ved Bon A'parte. Det har en god pasform, også til os, der er lidt mere ''sexet'' udformet. Men også til de mere udtærede. Og passer tøjet ikke - no problem - bare retur.

  Hygge
  Birgitte

  SvarSlet
 2. Hvor er de dog smukke.
  Tak for kigget.
  Ha` en god søndag.

  SvarSlet
 3. Jeg er også faldet for våriris... :o)
  Har haft en mørklilla i haven i nogle år, og i år har jeg købt to nye slags - blandt andet den lyseblå du har i minidrivhuset. Og så en lilla med den skønneste grønne bagside - se evt. mit indlæg ;o)
  Og så er de oven i købet frække kan jeg se på dit billede... hø hø :oD

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 4. Frække blomst...
  hi hi

  Men søde er de

  Knus

  SvarSlet