mandag den 13. maj 2013

Er det mon for tidligt

Mine tallerkensmækkere er kommet ud i den virkelige verden..... bare jeg nu ikke har sluppet dem for tidligt. Gad vide hvad andre i blogland gør med deres tallerkensmækkere og lathyrus......?

12 kommentarer:

 1. Jeg går også og tæller på knapper med alle mine små planter, men vi kan da snart ikke vente længere - vel?

  SvarSlet
 2. Ja, jeg er en tøsedreng (-tøs) og har ikke turdet plante dem ud endnu. Men jeg kan vist snart heller ikke vente længere og håber snart at risikoen for frost er helt overstået.

  SvarSlet
 3. Ja - jeg har altså også plantet kål og sat skærmliljerne ud, men jeg kan ikke tale med om tallerkensmækker eller lathyrus, for dem har jeg ikke i år ... i hvert fald ikke endnu :-)

  Du må ud med lidt fiberdug, hvis de melder om frost :-)

  SvarSlet
 4. Vi har plantet tallerkensmækkere ud, vi har taget chansen..;-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 5. Jeg har ikke turdet plante småplanter ud endnu, og nu meldes der oven i købet om risiko for nattefrost i nat i visse dele af Jylland. Det er lidt vildt.

  SvarSlet
 6. Hej Sussi.Jeg har lige sat mine lathyrus ud......og håber meget at de klarer det.
  Jeg har et spørgsmål til dig.Har læst at du også skal til Hampton Court Palace Flower show.Har i købt billeter til indgangen på nettet eller ved du om man kan købe dem ved indgangen?
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
 7. Hej. Jeg har plantet mine tallerkensmækkere ud i går og de har det fint. Jeg satser stærkt på, at nattefrosten ikke rammer os. Det kan jeg næsten ikke klare hvis den gør.

  SvarSlet
 8. Jeg har ikke plantet mine frøplanter ud endnu, men det sker snart.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 9. Jeg har plantet frøplanterne ud nu, det går fint med dem, så mon ikke dine tallerkensmækkere klarer det også.

  SvarSlet
 10. Jeg har sæt skærmliljer og en del krukker ud. Normalt har jeg sent nattefrost, men jeg tro ikke det vare mange dage før jeg sætter lathyrus ud. Ellers må vi ud med bobleplasten, hvis nattefrosten kommer igen ;-)

  SvarSlet
 11. Hej Jette vedrørende Hampton Court Palace Flower show, så har vi købt rejsen som en pakkeløsning, så billetterne er købt af rejseselskabet. Men mon ikke man kan læse om billetsalg på deres hjemmeside.

  SvarSlet
 12. Hejsa -

  Mine tallerkensmækkere har været udenfor i mindst 14 dage nu. De har det super fint - men måske har jeg bare være heldig :0)

  Knus

  SvarSlet