onsdag den 19. november 2014

Naturens luner 19. november 2014

Er det ikke fantastisk, og lidt mærkeligt.......at jeg den 19. november stadigvæk kan spise frisk blomsterkarse på min daglige frokost paté rundtenom?


10 kommentarer:

  1. Ja Sussi, det er helt vildt at det sådan bliver ved ... det ser skønt ud ;)
    Knus

    SvarSlet
  2. Jo, det er det. Smager det godt?

    SvarSlet
  3. Uhmmmm Sussi, hvor ser den mad lækker ud :o) det er fantastisk det stadig er så mildt :o)

    SvarSlet
  4. Gør du virkelig det? Altså spiser blomsterkarsen på den måde....? Jeg har kun haft fantasi til at lægge blomsten på en lagkage, men det må der fluks laves om på. Det bliver nok ikke før næste sæson, for mit eksemplar er altså ikke så fint som din. :)

    SvarSlet
  5. Hej Sussi.Ja !! jeg har prøvet at spise sådanne blomster på min mad............men fik dem galt i halsen.Så jeg nøjes at beundre blomsterne.
    God aften Knus Jette

    SvarSlet
  6. Jeg synes at blomsterne smager dejligt, som mild karse og så bliver madderne så kønne :-)

    SvarSlet
  7. Vi har været heldig med "vinteren" indtil nu :) :) - herligt...
    - at spise blomsterne på denne måde har jeg sgu' ikke prøvet før !! men det skal da prøves :)

    SvarSlet
  8. Jo, nog är det en ovanligt mild november iår. Vilken god smörgås.
    Kramar/AM

    SvarSlet
  9. Ja, det er da underligt. I går aftes sad en kæmpestor natsværmer på mit vindue - det plejer heller ikke at ske i november...

    SvarSlet
  10. Jo det er godt nok fantastisk. Jeg har aldrig smagt blomsterkarse:)

    SvarSlet