mandag den 30. august 2010

Er det virk'lig slut med sommer

Jeg frøs om futtene i går aftes, og måtte finde sokkerne frem - er det sandt, er det så - at sommeren virkelig er forbi. Selv om solen er fremme, så er der en skarphed i luften som minder alt alt for meget om efterårsdage - jo vist er der skønhed i naturen og haven, men jeg længes allerede efter forår, trist, trist  :(

8 kommentarer:

 1. Nej jeg nægter, sommeren er ikke slut, der er stadig hele september tilbage og den kan godt blive god, lad os krydse fingre ;o).
  Knus Annette

  SvarSlet
 2. Fine fund fra Sofiero !
  Både fadet, det rustne æg og det dejlige glas..
  Godt arrangeret !!!
  ...

  Idag var det nærmest en slags forårsvejr.. april og ikke august... først skinnede solen så vi var ved at kvæles med for meget tøj på, og senere kom der en gedigen byge hvor hele indre by i København var våd våd våd... og så kom solen igen...

  Måske kommer der lige en omgang sommer til...

  Knus

  SvarSlet
 3. joeh det er sensommer og køligt om natten, men tiden byder også på smukke morgener og mulighed for at trække indenfor og hygge sig om aftenen:) September kan blive rigtig god det krydser jeg også fingre for:)
  Så fine arrangementer du har lavet:o)

  SvarSlet
 4. Jag älskar hösten! Vi har haft 3-5 grader på nätterna, så golvvärmen är igång. Idag skiner solen från strålande himmel, och det ser ut att bli en riktigt fin dag.
  Kram Pia

  SvarSlet
 5. Sikke et lækkert fad, du har lavet der. Dét er netop en af de ting, jeg ELSKER ved sensommeren og det kommende efterår - de varme, brændte nuancer, at det igen er "tilladt" at bruge kogler, mos mv. Og så duften af fugtig jord og blade i forfald. Vi kan stadig få mange skønne sensommerdage - men efteråret er altså også bare hyggeligt!! For ikke at tale om JULEN.. :-)

  SvarSlet
 6. Jeg plejer altid at gå med bare fødder frem til slutningen af september, for jeg NÆGTER at tage sokker på før. Men jeg kom alligevel til det i går, for det er netop blevet hundekoldt om aftenen. Æv da!

  SvarSlet
 7. Jaa du, när jag ser ditt kanonfina fat med det superläckra rostiga ägget, ja då kan till och med jag acceptera att hösten är i antågande... ;-D Jättefint!

  I väntan på att jag tar mig i kragen och fotar mina bokstavsstämplar kan du se dem på Clas Ohlsons hemsida, http://www.clasohlson.se/Siteseeker/Search_o.aspx?q=bokstavsstämplar

  Varma hälsningar, Helena

  SvarSlet
 8. Skønne stemningsbilleder og flotte arrangementer :)
  Mange hilsner Iben.

  SvarSlet