søndag den 12. december 2010

Æble kalas

Jeg ser på bloggen The Swenglish Home, at fuglene spiser hendes fine æbledekoration. Det samme skete her, jeg havde på en blog set en dekoration hvor 10 æbler var stukket på en lang pind og sat i en krukke med grønt. Jeg kopierede iden - vores Ingrid Marie æbler var alligevel ikke så gode i år. Men fuglene spiste æblerne lige så hurtigt som vi satte dem på pinden, og snart var æblehøsten næsten væk, så til sidst kom der kun et æble på ad gangen.
Uh, men det er også koldt at være fugl i al den sne. Nu er sneen helt væk fra haven, mon der kommer mere, så vi alligevel får en hvid jul ?

6 kommentarer:

 1. Jeg håber der kommer sne igen, for den lægger en dæmper på hvordan kulden føles, synes jeg. En hvid vinter gør det også mere atraktivt at komme udenfor. jeg havde lagt 3 æbler udenfor døren og der var også spist flittigt af det ene og så var der "klattet" samtidig så nu bliver der lagt æbler til fuglene på cykelskurets tag:0). det err en god ide at stikke dem på pinde.

  SvarSlet
 2. Du kan få lite snö av oss, här snöade det senast igår. Koltrasten gillar äpple, jag ska också hänga ut några. Det är så roligt och se alla fåglar.
  Adventskram
  AnnaMaria

  SvarSlet
 3. Ja, specielt solsortene er glade for æbler. Mine krukker, som jeg har stående ved fordøren, har også mistet deres æblepynt, men pyt.........fuglene skal jo også have mad.

  SvarSlet
 4. hej du varma! bra idé, ska med vara go med fåglarna, här är snön hög så det är inte lätt för de små.
  härligt med att få lite livat utanför, fniss!!!
  varmkram från ett kallt stockholm//lotten

  SvarSlet
 5. Här älskar koltrastarna äpplen snart har de ätit upp alla mina. Det kommer snart ny snö hoppas jag.Håll ut tills på torsdag.
  Annika

  SvarSlet
 6. Fint at fuglene får glæde af æblerne:) Jeg troede heller ikke at der ny sne - men svups så var den der igen:) Knus; Heidi

  SvarSlet