lørdag den 16. april 2011

Tivoli

Der var virkelig skønt i Tivoli i går eftermiddags, og som noget helt nyt, var der det yndigste påskemarked..... jeg har NÆSTEN glemt, at jeg blev gal som en trold over, at de vil lukke Tivoli for almindelig tivoliri på aftener, hvor der er koncert på plænen med DYRE navne, men jeg synes stadigvæk at det er en rådden ide - at I ved det Tivoli !!!


Sådan et sommerhus vil jeg ha' - er det ægge skønt? Søde kusine Loppe havde lovet at der var parade (med bl. a. æggeskallen her) - men det var først fra i dag a' - det gør ikke noget, vi havde det så hyggeligt - og vi så jo også den sædvanlige flotte parade:


7 kommentarer:

 1. Skønne Tivoli. Dengang jeg boede på de kanter, tog jeg Tivoli som en selvfølge og var ikke synderligt optaget af deres tilplantninger. Men der sker så meget andet derinde udover rutchebanen. Det ser hyggeligt ud med Påsketema. Og kan godt følge dig i, at det er lidt råddent.. der er jo så flot når mørket falder på, og hvis man nu er ragende ligeglad med koncerten, hvorfor skal man så sparkes ud..?
  Hm..

  SvarSlet
 2. Uh ja hvor var vi heldige med vejret...

  Vild med
  får-gris-hare-kylling
  Godt billede du fik af den flok !!

  Knuuuuus

  Ses forhåbentlig i påskedagene ... noget kunne tyde på det *SMIL*

  SvarSlet
 3. Herlige billede...You go girl..ta´den Tivoli :) :) :)

  Knus

  Iben

  SvarSlet
 4. hi hi Iben, mon ikke min arrigskab gør voldsomt indtryk på Tivoli-bestyrelsen hi hi

  SvarSlet
 5. PAS MU PÅ dit blodtryk. Fede billeder. Lidt Disney-like?!Tivoli er heldigvis LAAANGT fra mig. Jeg kunne jo risikere at møde en arrig dame der!!!

  God weekend :-)

  SvarSlet
 6. Vad kul med påskmarknad på Tivoli. Ägghuset var ju ett passande påskhus :) Kram Katta

  SvarSlet