lørdag den 27. august 2011

Anne Just's Have i Hune

Endelig - jeg har besøgt Anne Just's Have i Hune - min bekymring om, at det var for sent på året til at besøge dette haveMekka - blev heldigvis gjort til skamme, det vár en ligeså god oplevelse, som jeg havde håbet, at det ville være.
Rosentårnets konstruktion imponerede,  Rosen afblomstret, men Clematisser klatrede flot i nettet.
Åh, åh åh - tre på række !!!
Der er bare så mange fine detaljer
Denne her SKAL jeg ha' næste år (Pragtkærte!?), jeg kan se at Kommunegartnerne også er faldet for den, så den må være rimelig robust - jeg skal have googlet om den skal købes som frø eller i potte.
Rygtet om de fine farveblandinger i Annes have, var ikke overdrevet - oh, bare man kunne få plads til endnu et "lille" havebed
...........og ja - jeg er forelsket ------------ igen -------------- denne gang i et lille "drivhus"
Der var masser af fin "gulvbelægning" at lade sig inspirere af. Da vi anlagde have, "hed det sig" at man skulle forsøge at anvende samme materialer til stier osv - næhhhh - hvorfor dog det - vores have er ikke stor, men vi vil gerne ha' "det hele" - det kan godt være at det koster lidt på helhedsindtrykket - men haven er for VORES skyld - ikke for naboen eller havearkitektens skyld.
Grisen i højsædet, det er da en ny (og sjov) vinkel - der var jo iøvrigt mange grise, her i Griseslottet, men jeg måtte jo vælge.... ellers blev indlægget hér - det rene griseri, hø hø
Et billed fra den gule have, som selvfølgelig slet ikke gengiver den rolige og meditative stemning der er i dette lille lukkede haverum
... og så er det jo altid dejligt med et rent "powder room" - gemt i en brændestabel - Godt tænkt!.... og topnice!

13 kommentarer:

 1. Jeg vil også til Hune! Men det bliver nok først til næste år - æv! :)

  SvarSlet
 2. Det ser skønt ud og dejlige billeder :-)

  Jeg tror der er grundlag for et nyt besøg i haven. Jeg var der for snart en del år siden og jeg kan se, at der er sket en del siden. Måske jeg kunne komme dertil til næste år!

  SvarSlet
 3. Det er et dejligt gensyn med en skøn have. Jeg er enig i at der er så mange gamle "standard regler" om haveindretning som er det rene volapyk og det er så befriende og spændende når folk tør gå andre veje.
  Det ser ud som om I havde haven for jer selv?

  SvarSlet
 4. Jeg har faktisk haft den have på min ''vil-se'' liste. Tak for endnu en remninder :-)
  Skønt med grisene i blomsterne. Og den skønne id'e med toilettet :-)

  Melonklokker i plastik???? Den må du lige forklare

  SvarSlet
 5. ja der ser super godt ud. Må altså besøge haven næste år, for det blev heller ikke i år der var tid til det:)Pragtkærten (Gaura) skal du ikke forvente overlever vinteren. Du kan både så den og købe den i foråret som sommerblomst:) Anne Gine

  SvarSlet
 6. Tak Sussi for det fine kig i haven i Hune, jeg har aldrig været der, så jeg suger indtrykkene til mig :)

  Go´ weekend til dig søde :)

  SvarSlet
 7. Hej Sussi.
  Tak for skønne billeder fra en helt unik have ... Jeg elsker når man kan fornemme menneskene bag haven. Og det kan man tydelligt i denne. Anne var en STOR, STOR have-glædes-ramt person, som satte sine egne have-spor, all over ... Jeg har endnu tilgode at besøge haven og det glæder jeg mig meget til.
  Forsat god weekend.
  Kh Lone

  SvarSlet
 8. Det er bare en dejlig have, og jeg kan se, den også ståler i sensommeren. Så den for nogle år siden, og det er en af de haver, jeg bare MÅ besøge igen. Fantastisk sjæl og stemning, der er i den have.

  SvarSlet
 9. hej sussi...hvor er det flotte billeder , der er ikke noget at sige til at den have har enormt mange besøgende hvert år , jeg har stadig besøget tilgode...Diana

  SvarSlet
 10. Tak for en dejlig billed-serie fra den skønne have :-)
  Jeg har heller aldrig været der, og nåede det heller ikke i år, suk :-)
  Måske skulle vi lavet et blog-træf deroppe næste år :-)
  jeg overvintrer min Pragtkærte i mit opvarmede drivhus. Men i år vil jeg lade én af dem blive i bedet på prøve. Det er en ikke-hårdfør staude, så det kommer an på vinteren.

  SvarSlet
 11. Tak for gensynet - det er en fantastisk have, og for mig er det HAVEN her i Danmark :-)

  SvarSlet
 12. Vi kan godt lide de samme ting:)
  Har også mange smukke blomster

  SvarSlet
 13. Hej Sussi
  Jeg melder mig også under fanerne som en beundre af netop denne skønne have. Og den er helt sikkert på min "wish list". Den skal bare besøges :)Og hvor ville jeg gerne eje et af hendes skønne blomster malerier. Så TAK for dit dejlige blogindlæg. SKØØØØØNT.

  Kram
  Dorthe

  SvarSlet