lørdag den 25. august 2012

Anne Stine Stauder

Jeg har været en tur på prærien i dag - sådan en (altså en prærie) vil jeg også ha' i mit næste liv. Denne prærie ligger i Stenlille og ejes af Anne Stine

Jeg har gået og sparet lidt mod op, og nu ville jeg erhverve mig en Spyd Verbena, selvom jeg har læst at den er særlig glad for at smide frø. Anne Stine havde ikke nogen i potter, men tilbød straks at grave en op til mig som jeg fik med mig hjem - hun er simpelthen så sød. Planten måtte a' med blomsteraksene for at ha' en chance for at overleve, så dèn smider ihvertfald ikke frø :)))))

5 kommentarer:

 1. Ser ud til at være et skønt sted :o)
  Du skal sandelig ikke være bange for spydverbena, den er nem at tøjle. Jeg har den også i lilla men ønsker den i lyserød og hvid - altid plads til én til!! :o)

  SvarSlet
 2. Hej Sussie.Jeg har den også i blå,og den er ikke så slem til at brede sig.Vil også gerne have den i hvid.Flot sted Anna Gine har.
  God weekend tl dig Jette

  SvarSlet
 3. Den prærie ser spændende ud, dog lidt for meget gult til mig.
  Det ville være ærgeligt, hvis din spydverbena endte på komposten så det er smart af dig at tage et foto:)

  SvarSlet
 4. Spydverbena er hermed skrevet på min ønskeliste. Hvor er den flot, og jeg elsker når planter gider brede sig lidt, altså uden at blive for ukrudtsagtige.

  Jeg er vild med blomsterprærier, de ses bare for sjældent:-)

  SvarSlet
 5. Skønt sted og ja, sød pige, Anne Stine, og ja, skøn spydverbena, som jeg også har (og i hvid), men den selvsår sig virkelig meget. Jeg havde den nærmest overalt i haven i år og fjerner stadig frøplanter, men de er jo nemme at fjerne ;-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet