fredag den 4. januar 2013

Frøformering

Et lille kig i drivhuset til frøplanterne fra efteråret viser, at planterne har det godt. Ihvertfald ser mine Digitalis og de gule Etageprimulaer (fra sommerferien i Cornwall) og Natviolerne ud til at stortrives..... det er mere tvivlsomt med de små Akelejer, de ser lidt visne ud, men jeg tror at de har selvsået sig rundtomkring, så det gør ikke så meget.
sådan må Etage-primulaerne gerne se ud til sommer, men de får det noget mere tørt end  i Trebah Garde hvor billedet ovenover er taget.

6 kommentarer:

 1. Forår, forår, kom nu frem..!
  Jeg er ved at planlægge et squash og hindbær bed. For tiden ser jeg River Cottage, og man kan ikke andet end blive betaget af Serien.

  God weekend
  Kram

  SvarSlet
 2. Hej. Jeg synes, dine frølinger ser ud til at have det godt. Jeg håber, du lykkes rigtig godt med dem. Jeg er også selv spændt på mine.

  SvarSlet
 3. Jeg er fuldstændig betaget i dit saftspændte, utroligt smukke billede af etageprimula i det grønne... Oh lad det blive sommer! :)

  SvarSlet
 4. Skønt og livsbekræftende med de små lækre spire - det bliver en god sæson :0) Rigtig godt nyt have år til dig.

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 5. Fortvivl ikke. Akeleje spire overlever de mest utrolige vind og vejrforhold. Det ville undre mig hvis dine ikke gør. De har sikkert sat små pæle rødder og vil blive ved med at sætte nye blade (og visne væk) for til sidst at eksplodere i foråret ;O)
  Du kan iøvrigt dække dem med lidt fiber dug for at være på den sikre side.

  SvarSlet
 6. Dine akelejer skal nok komme. Akelejer er gode til at dukke op alle mulige steder. Jeg har mange og får hvert år flere og flere. Det klarer vinden.
  Du kan godt glæde dig til forår. Det gør jeg.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet