lørdag den 9. februar 2013

forårs- eller jule trompet

HAVEHYGGE antyder i sin kommentar til mit forrige indlæg, at trompeten måske ikke er en forårs-trompet, men en jule-trompet - her, har det sneet hele dagen, så noget kunne tyde på at hun har ret, ups - måske skulle jeg ikke have truttet så indædt.

6 kommentarer:

 1. :o))
  Her har det også sneet hele dagen, men jeg har altså ikke truttet i noget som helst. Og jeg synes, at det lyder rarere, hvis trompeten er en forårstrompet. Måske kan du lokkes til at trutte lidt mere?
  Knus

  SvarSlet
 2. Hej. Jeg tror vejret har hørt forårstruttet her hos os, solen skinner fra en skyfri himmel og i vores orangeri er der 12 grader og vi har lige drukket kaffe derude!

  SvarSlet
 3. Nej, nej, nej... Selvfølgelig er det en forår-kom-frem-trutter med den grønne farve. Du skal blot blive ved med at trutte og tro på det, så skal du bare se.... Jeg glæder mig til at vende tilbage og sige "hvad sagde jeg"... ;)

  SvarSlet
 4. Her er ikke antydningen af forår....så jeg vil også forslå, at du måske trutter lidt højere. Eventuelt med en raslebøsse i den anden hånd? Det kan være, der falder et par forårsløg af hos naboerne.

  SvarSlet
 5. Du må trutte igen, når vi kommer nærmere 1.3. så tror jeg det dur :)

  SvarSlet
 6. Så så...Ikke tabe modet, kære Sussi.

  Mojn do ;-)

  SvarSlet