tirsdag den 29. oktober 2013

Stormskader

De værste storm i mange år har heldigvis ikke medført skader her på matriklen. 
Der er væltet træer i nærheden og det var ret uhyggeligt at sidde og arbejde ved vinduet hvor blade og smågrene hele tiden ramte ruden - 
men heldigvis, drivhuset står stadigvæk og det eneste synlige resultat er en masse små birkegrene over hele haven og en krukke, der helt umotiveret er hoppet en meters penge væk fra sin plads. 
"hop", sagde krukken - "hvordan er udsigten herfra"
Lyset i haven er så koldt og mærkelig klart (selvom der er skyer) i dag... mon det er fordi der er faldet så mange blade af - det føles så underligt vinteragtigt.


6 kommentarer:

 1. Godt at I slap nådigt fra stormen - det gjorde vi også. Og du har ret i, at himlen virker så nyvasket her til formiddag.

  SvarSlet
 2. Ja vi må glæde os over at det ikke gik værre end tilfældet er. Når man har prøvet hvad en storm kan forårsage, frygter man jo altid det værste igen.
  Her akete der heller ikke synderligt.

  SvarSlet
 3. At det var meget uhyggeligt det har du så ret i, jeg sag også ved vinduet og kiggede ud, men på en måde er det også facinerende (på den uhyggelige måde) at se hvilken kræfter vi er oppe mod.Godt du slap med en hoppende krukke.
  De bedste hilsner fra Linda

  SvarSlet
 4. Hej. Heldigvis at vi slap billigt ligesom I også gjorde. Her i Nordjylland var det hurtigt overstået. Kan godt forestille mig det uhyggelige med grene, der slår på ruden. Jeg håber ikke, der kommer flere storme, selvom de har varslet en allerede!

  SvarSlet
 5. Hvor var det godt, at der ikke skete noget hos dig. Jeg tænkte netop det samme dagen efter: Hvor så der underligt lyst ud i haven. Og det var selvfølgelig alle de blade, der var faldet af....

  SvarSlet
 6. Hej Sussi.Godt at høre at i slap igennem stormen uden skader.....her var det også kun småting det gik ud over.
  God dag knus Jette

  SvarSlet