onsdag den 30. april 2014

Have-vennernes mest elskede materiale : RIONET


Her kommer så lige en gentagelse af mit terrasse-tør-bed - først uden "stakit"....


........og her MED "stakit". Det blev ikke et kastanjehegn, som jeg fik flere forslag om, men derimod - det gode - helt uundværlige rionet. Dermed har jeg fået en afgrænsning af bedet - en støtte til de 3 nye hvide bunddække roser OG samtidig kan jeg stadigvæk se bedets øvrige planter fra terrassen, og hvad der er endnu vigtigere, inde fra min computerplads bag stuens ruder - for der er jo desværre mange inde-dage på et år..... og så lige lidt terrassepynt :-)

10 kommentarer:

 1. Hvor det dog pyntede. Pænt med en kant, så flisen ikke falder ned på stenene.
  Det ser også pænt ud med rionettet. Fine sommerfugle du har sat som afslutning...
  Tillykke med en dejligt resultat!

  SvarSlet
 2. Det ser rigtigt fint ud med "rionetstakit". Det er dejligt med en flot udsigt, når man skal arbejde indenfor.
  Ha' en dejlig aften

  SvarSlet
 3. Hvor der det godt ud, og sikke en eksplosion, fra første billede. Det hele vokser bare så hurtigt nu. Skøn terrassepynt, er vild med dit lille drivhus og fuglen.

  SvarSlet
 4. Nogle gange skal der bare ikke speget til, før det " funker" igen og set er jo herligt. Rionettet er virkelig blevet vores ven i tykt og tyndt... ihvertfald i haven. :)
  Dejlig terrassepynt du holder dig. :)

  SvarSlet
 5. Hmmm..... Speget = meget!!!

  SvarSlet
 6. Nogen gange skal der noget struktur til og det kan et hegn give. Bliver meget smukt med roserne, der vel med tiden vil danne en lav "hæk"?

  SvarSlet
 7. Hej. Det ser bare godt ud. Jeg synes, det var et godt valg med rionet for så kan du jo rigtig se hele bedet. Virkelig smart!

  SvarSlet
 8. Hej Sussi.Fin forbedring med det lille rionet.......selvom jeg foreslog kastajnehegn.
  Men rionet er altid et hit......og let at gå til.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
 9. Hvor er det blevet flot, men kanten alene ville nok have kunnet gøre det. Jeg tror nu også det bliver rigtig fint med roserne i rionet-hegnet.
  Skønne bede med stenene og den flotte beplantning og havepynt, jeg syntes altså at dit flodleje bed er en genial ide! :-)

  SvarSlet
 10. Så fint det blev med staketet, det ramar in rabatten så fint. Och jodå det blev rester, skönt och slippa laga mat när man är trött.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlet