søndag den 20. juli 2014

Birgit Helbos Have

Lørdag fik jeg endelig mulighed for at besøge Birgit Helbos have på Fyn - jeg har ønsket at se den lige siden Claus Dalby første gang omtalte Birgit Helbos bog  TIL NYTTE OG NYDELSE - Billeder fra bogen  og klip fra TV2 Fyn, der lavede en serie indslag fra haven, gav os "sparket til at gå igang" med at omdanne vores konventionelle køkkenhave til vores egen højt skattede potager


Mine forventninger blev ikke skuffet - det er en dejlig have og på en varm lørdag eftermiddag var det bare pragtfuldt at nyde en kop kaffe med gulerodskage ved de fine hvide havemøbler i delvis skygge og med en dejlig brise.

Jeg frasiger mig naturligvis et hvert bekendtskab med damen på billedet herunder, hø hø, men kan sige, at billedets tekniske elendighed skyldes, at jeg var ved at miste blærekontrol af grin mens jeg fotograferede. Jeg kan sige med 100 procents sikkerhed, at den uindtagelige hængekøje ikke led den mindste overlast.

Hvis du har lyst til flere billeder fra haven, så se de fine billeder fra Havefolkets besøg i Birgit Helbos have her.

10 kommentarer:

 1. Hej Sussi.Ja !!! det er bare dejligt at komme ud og se andre haver...........og blive inspireret.Og sjovt billede af en hvis dame på vej ud af hængekøjen.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
 2. Den have har jeg tilgode endnu. Men den skal besøges på et passende tidspunkt. Det skal en del andre på Fyn forøvrigt også.

  Dejlige billeder.
  Hilsener Helga

  SvarSlet
 3. Tredobbelt haveinspiration: bog>besøg>blog. Perfekt

  SvarSlet
 4. Ja, det er så sandelig en skøn have! har besøgt den tre gange!

  SvarSlet
 5. Hej. Det er en smuk have - kan godt forstå at du ville se den! Herligt med et godt grin, jeg grinede også at billedet. Jeg håber hun har ben og lemmer i behold.

  SvarSlet
 6. Herligt med sådan en inspirende og hyggelig tur.

  SvarSlet
 7. Tak for info. om denne smukke have og for et godt grin! - Jeg håber også, damen overlevede nærkontakten med hængekøjen :-)

  SvarSlet
 8. Skønt indlæg Sussi :) Vild flot have, fuld af sjæl, men at have sådan en utidig hængekøje ! :) :) :)

  SvarSlet
 9. Sussi, dejlige billeder, smuk have... her kan man da finde nogle ideer til egen have.
  Vedr. den nye bog fra Vintage by Nina, så håber jeg også meget, at bogen lever op til de billeder, vi har set indtil nu.
  Den ser spændende ud :-)

  Hav en dejlig sommeraften

  SvarSlet
 10. Fantastiskt vacker trädgård, måste varit inspirerande.

  Korgarna du frågade om (de randiga med silver) är också från Tine K, helt underbart fina!!!

  Ha en bra dag!
  kram Marie

  SvarSlet