fredag den 4. september 2015

Morgentur i Haven.... mest om Solhat

Der var et dejligt morgenlys i den dugvåde have i morges, jeg måtte ind efter min mobi for at snuppe et par billeder - til at varme sig på, når vinteren engang har slukket for de fine farver.... men jeg skal meddele at bare fødder i klip-klappere i det våde græs er en kølig fornøjelse. 15 kommentarer:

 1. Det hele er så frodig lige nu, og du har helt ret det er med at nyde det og gemme minderne til vores lange vinter som venter forude.

  SvarSlet
 2. Vinter... Vådt.... Koldt.... Visse-Vasse!! Det kan ikke være endnu!! Se da bare på alle de skønne blomster du har... ;o)

  SvarSlet
 3. Godt du gik ud og fik våde fusser så du kunne dele ud af din haves frodighed. Der er bare et Holt vidunderligt lys der om morgenen. Det ser dæleme godt ud. Kh Tina

  SvarSlet
 4. Hvor ser det smukt ud, der er intet som sådan en sensommermorgen med dug og sol på blomsterne, selvom det kan være køligt og vådt om fusserne:-)
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 5. Smukke billeder, men jeg frøs indvendig, fordi jeg tænkte på dine våde fødder.

  SvarSlet
 6. Jeg er også rundt i haven med hunden hver morgen med bare tæer og klipklapper inden jeg tager på arbejde, og ofte er det den skønneste tid på dagen, og jeg har svært ved at komme afsted! Dejlige billeder!

  SvarSlet
 7. Jeg er også rundt i haven med hunden hver morgen med bare tæer og klipklapper inden jeg tager på arbejde, og ofte er det den skønneste tid på dagen, og jeg har svært ved at komme afsted! Dejlige billeder!

  SvarSlet
 8. Smukke billeder! Et dejlig glimt af din fantastiske have.

  SvarSlet
 9. Dejlige billeder og meget smukke blomster sammensætninger du har.

  SvarSlet
 10. Hej Meget flotte motiver, det ser godt ud. :)

  SvarSlet
 11. Ja, sådan en morgentur med cameraet kan klart anbefales. Vi har faktisk "Tusset rundt" nogenlunde samtidigt i går morges :) Jeg dog i træsko... Dine billeder er dejligt og solhattene bare så smukke.
  Jeg er også vild med din mørke Sct.Hans urt - kender du navnet på den?

  SvarSlet
 12. Trods de kolde fødder, fik du smukke billeder ud af det.
  Tak for morgenturen.

  SvarSlet
 13. Hej Sussi.Har faktisk lige været en runde i min have med dug på græsset.............men smukt vejr.
  Er lige vendt hjem efter 3 dage i det jyske........og sidste uge i 6 dage i Nice.
  Skønnne billeder du fik taget.Gitte og jeg var lige på indkøb i Silkeborg i går.Og der købte jeg solhatte og den astilbe du viser.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
 14. Hej Sussi
  Uha ja jeg sidder da helt og ryster ved tanken ! men det er da godt nok nogle fine billeder du fik taget det på trods - hold op hvor har du mange flotte solhatte.
  De billeder må man sige er gode at varme sig på til vinter´- lige i øjet.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 15. Skønne farver at varme sig på. Både til vinter og på en grå og lidt kølig septemberdag, som i dag :-)

  /Birgitte

  SvarSlet