torsdag den 19. maj 2016

Livsstilsmesser

Jeg kan da ikke føre en blog-dagbog uden at vise et par billeder fra Ledreborg og Mit hjem er mit slot udstillingen på Frederiksberg, det plejer jeg ALTID at gøre ;-) .... så altså hermed: 

Mit hjem er mit Slot, Frederiksberg 18. - 22. maj

som sædvanligt fik jeg lov at ledsage søde kusinen, jeg skulle dog holde mig lidt i baggrunden når hun skulle fotografere....min røde trøje var for iøjnefaldende ( f.eks. ved My Vintage Home, hvis udstilling var holdt hovedsageligt i delikate lilla farver) 
Næste år sørger jeg for at farvekoordinere med HC fra My Vintage Home   hi hi
En af fordelene ved at følges med søde kusinen, istedet for overgartneren, som også er sød og som tager mig med til Ledreborg hvert år - er, at kusinen ALDRIG siger at jeg lige skal overveje om mit forestående køb nu virkeligt er nødvendigt, og om jeg har overvejet hvor det skal stå  og frem for alt hvad jeg nu vil smide ud i stedet for, tværtimod hun siger KØV DET, KØV DET

"Kronen",  en af mine ynglings brocantepushere....jeg "kom til" at købe en brude globe her
My Vintage Home, her er stil og stemning og smukke smukke ting
...også fra My Vintage Home....se bare den lille fløjlspude...og blomsterne....ohhhh
Man skal altå ha' et godt øje og en sikker stil for at kunne lave sådan en opstilling (My Vintage Home)

En af havens faste beboere
fra Butik Sophie
Butik Sophie
Nogen af de mange dejlige blomster....undskyld jeg husker ikke hvem udstilleren er
Flere blomster, noget der er med til at gøre udstillingen til en fest for øjet
og her er en god ide til alle os der faldt for Bilkas tilbud om løgkasser
(Skævinge Blomster og Keramik)Mine fantastiske fund (øh, fund og fund.... men fantastiske.....efter min mening)


...et gammelt kobberfad... en glasglobe  og en brevholder..... gode og nyttige ting


Livsstilsmesse på Ledreborg i pinsen 13. - 16. maj 2016
Først et billede af en hel vidunderlig vovse.....som desværre var pist borte da jeg endelig fik bestemt mig for at jeg ville købe den.... den ligner mig en hel del, og ville være en værdig velkomst  ! ! ! ! ----  på Sussinghurst  hi hi.... men altså æv.... så meget for overgartnerens fornuftige påbud om at tænke sig godt om, og så senere gå tilbage.... jeg vidste at der var noget galt med den taktik.

Et billede fra Bonderosen, som altid er min ynglingsudstiller


også fotograferet ved Bonderosen, jeg var meget betaget af de lådne Digitalis - ICE Queen hedder de


Denne her skærm kunne jeg ha' tænkt mig.....hvis jeg bare vidste hvad jeg skulle bruge den til..... så den fik lov til at blive stående.

Men jeg købte da noget.... en Digitalis, en bog af Margit Engen og et rustent stativ, så fuglene kan spise fedtkugler i tørvejr.... jeg skal nu egentlig bare bruge stativet til pynt... og måske får fuglene et par kugler til vinter....hvis de synger pænt.....


og prøv så lige (herunder) at se mit fine lille kirsebærtræ i potagen herhjemme:

7 kommentarer:

 1. Jeg ville blive skuffet, hvis du ikke bloggede lidt om messen på Ledreborg for det er sjældent jeg kommer der. Det passer mig altid lidt bedre at besøge den i Haveselskabets have.
  Hvor ærgerligt mht. den hund - men jeg kunne også have fundet på at lytte til overgartnerens råd. Nu ved du i hvertfald hvad du skal kikke ekstra godt efter når du kommer rundt i sommerlandets livsstilbutikker.
  Det var godt at du fik nogle gode ting med hjem - tårnet i jern er meget flot - og det er blomsterne i kirsebærtræet hjemme også :-)

  SvarSlet
 2. Hej Sussi.Skønne billeder fra Ledreborg du viser.Og gode ting du fik med hjem........er vild med dit rustne tårn.
  Jeg har valgt Mit hjem er mit slot i år.Det er også lidt tættere på mig.
  Rigtig dejlig pinse til dig.Det var ikke noget med en tur til Tante Grøns dejlige have?
  Knus Jette

  SvarSlet
 3. Tak fordi du tog os med på tur til Ledreborg igen, der kommer jeg nok ikke hen. Ligner du virkelig den vovse????? Til gengæld fik du en rigtig lækker digitalis med hjem, den er jeg da vild med. Fugletårnet er også flot. Fortsat god pinse

  SvarSlet
 4. Kære Sussi
  fine billeder fra Ledreborg.
  Jeg har kun været på Ledreborg ved deres slotskoncert men jeg synes absolut at det kunne være lækkert at besøge stedet til det arrangement du viser
  Øv med den hund, den kunne jeg også have købt hvis jeg havde været der, den er da bare bedårende og sød på sin helt egen måde.
  Men u der da kommet hjem nogle rigtig fine ting, og en digitalis kan man ikke få nok af og heldigvis kan man jo vædre heldig at den selv levere flere af sin slags.
  Kirsebærtræet ser rigtig flot ud og det kunne tyde på en god sæson for Kirsebær :-)
  God pinse til dig og familien
  Kh
  KIrsten

  SvarSlet
 5. Hej Sussi. Det ser godt nok spændende ud og hvor er billederne flotte og gode. Jeg har aldrig været nogle af stederne, så det er godt, at jeg kan se dine billeder!

  SvarSlet
 6. super dejligt at du giver en lille tour rundt, når jeg i år ikke kommer afsted til nogen af stederne :) :) :) dejlige billeder.

  SvarSlet
 7. Jeg nåede (heller ikke i år) de to udstillinger, så fint at kunne læse om dem. (Fordelen ved ikke at nå dem, er naturligvis at jeg ikke skal bekymre mig om køb, jeg ikke har plads til...hihi)

  SvarSlet