lørdag den 13. august 2016

HAVEFESTIVAL 2016

Generøse mennesker åbner på denne dag deres haver, så vi andre kan få lov at komme indenfor havelågen og nyde herlighederne. I år valgte vi Møn.... og det var et godt valg.

Først besøgte vi "Danmarks dejligste have 2015". Ejet af Keld Nielsen og Hans Sattrup, Borre på Møn.... og man må sige at kåringen via TV nok ikke var ramt helt ved siden af, for det er virkelig en dejlig have


 


 

Smukke dyr og en imponerende masse formklippede hække - vidunderlige Artiskokker i en fin Potager, og ellers blomster, frugttræer, græs og ALT MULIGT.

Nu vi var i nærheden slog vi lige en smut forbi Liselund, meget smuk landskabshave som minder meget om Stourhead i England, som vi besøgte i juli.
Vi var kun på et kort besøg ved Liselund, man kunne nok ellers hygge sig i mange timer her, med eller uden madpakke - og med en tur ned til stranden via trapperne i Djævlekløften - de må blive en anden gang, for vi skulle til...

....Huset i Busene  - vi fik en fin omvisning af Ina, og jeg glemte helt at tage et par billeder, men jeg har lavet er et link til Inas egne billede her. Haven er ikke så stor, men er en dejlig sommerhushave hvor der er lagt vægt på det miljørigtige - og nøøøj sikke et landskab huset er placeret i, der er virkelig smukt. Jeg smider også lige et link til Inas anden blog: Annas Plads, her.

...og igen, nu vi VAR på de kanter, så måtte jeg lige besøge Butik Sophie.... øh, det blev lidt halvdyrt, men dejligt... link til Butik Sophie her  og billeder af indkøbene herunder (et stk. Staddle stone/toadstool og 3 bedafgrænsere )
14 kommentarer:

 1. Tak for turen. Altid dejligt og inspirende at besøge andres haver.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 2. Sikke da en rundtur I har været på. Jeg så godt udsendelsen med haven på Møn sidste år, den så helt fantastisk ud og det må have været en drøm at gå rundt og se det hele selv.

  Annas sommerhushave er også dejlig, jeg må ind og nærlæse lidt mere for at blive helt opdateret.

  Liselund.... oh... endnu en perle.

  SvarSlet
 3. Hvilken spændende tur i har haft og du har soldet har du, lækre ting :o)

  Havehilsner fra Linda

  SvarSlet
 4. Flot have, tak for turen. En skam du glemte at tage billeder af haven i Busene, det er sjovt at se billeder gennem andres linse.

  SvarSlet
 5. Kære Sussi Dejligt at se billeder fra Syden ;-) Jeg har også tit drømt om at komme ned og kigge lidt i det område. Der er meget smukt at se på. Fine ting du har købt. Så fik jeg en forklaring på hvad de det fine ting du viste på Instagram skulle bruges til. God søndag knus Tina

  SvarSlet
 6. Det er dejligt at du deler din tur, tak for det:-) Jeg vil gerne se begge haver i virkeligheden, men jeg tager nogle haver nord for København i år. Der er dobbelt fornøjelse på sådan en havefestival når man kan følge rundt i landet på de forskellige haveblogge:-)
  Sikke fine ting du købte.

  SvarSlet
 7. Tak for besøg. Det var en skøn dag med masser af haveglade mennesker, og vejret holdt jo heldigvis, så I kom forbi ;-)

  Mange havehilsner
  Ina
  http://huset.busene.dk/
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 8. Hvor har du valgt skønne steder at besøge. De er da kommet med på min ønskeliste om steder vi bør se. Dejlige billeder.

  SvarSlet
 9. Hej Sussi.Det var da en dejlig tur til Møn.Og skønne haver du har besøgt.Længe siden jeg har været dernede.
  Kenden jo godt Ina og har mødt hende nogle gange.
  Så Møn må på listen igen.
  Fine ting du fik med hjem.Knus Jette

  SvarSlet
 10. Smukke billeder! i den have er der vist ikke meget, der er overladt til tilfældighederne:-)

  SvarSlet
 11. Du har nogle virkeligt flotte billeder på siden. Bliv da endelig ved med det. Helt fantastisk.

  Mvh. Simon Hansen - Bloomit.dk

  SvarSlet
 12. Spændende tur I har været på. Jeg holdt fødselsdagsfest i den weekend, så jeg må få revanche til næste års havefestival.

  SvarSlet