søndag den 11. december 2016

Decemberfugle

Lys hører til december, vi trænger til lys og vi bliver glade af at se lys... nogen har brug for meget lys, og sætter 100.000 led lys op på husene, kæmpe rensdyr, blinkende lyskæder, sukkestokke, kaner, istapper og laserlys, festligt og fornøjeligt (synes jeg), nogen synes bedre om lidt mere naturlig lyssætning.
Jeg har købt fugle... og jeg elsker dem ..... De sidder og skinner i mine paradekasser (billige blomsterkasser på ben som står lige uden for mine stuevinduer) - og når det er lyst, ser man mest gran og potteblomster, men når det bliver mørkt.... uh, så er det så fint

10 kommentarer:

 1. Hej Sussi
  Fint og smagfuldt, alt det med mange blinkende lyskæder, rensdyr osv. er jeg ikke vild med, vi har en enkelt lyskæde, det er fint til os.

  SvarSlet
 2. Det er da nogle nuttede små pipfugle.

  SvarSlet
 3. Sikke da en skøn og fin ide... de er virkelig fine. ^
  Lys i mørket er fantastisk på denne tid - det bringer glæde og smil, og hygge.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 4. Hej Sussi

  Flot ren Helleborus, som fuglen har fået øje på:) Det er da ret hyggeligt!

  Ha en dejlig ny uge

  SvarSlet
 5. Neii, hvor er de søde:-) Jeg forstår godt at du elsker dem, så fine<3

  SvarSlet
 6. De er da nuttede! Det hjælper så meget at vi kan tænde lys her i den mørke tid. Jeg tænker af og til på hvordan det har været at bo her i Norden i gamle dage uden elektrisk lys, uden centralvarme og andre moderne bekvemmeligheder ...

  SvarSlet
 7. Hvor er de søde dine små fugle..😀 den fine kirke er altså også indbegrebet af jul.
  Kh fra Alma og mig.

  SvarSlet
 8. De er fine. Har indtil nu kun set snemænd, nisser osv. i den slags materiale og tænkt, at det ville jeg ikke have. Fuglene kunne jeg dog godt finde på at investere i.

  Her er ingen blinkende kæder og masser af farver, Vi har kun helt almindelige kæder (hvidt eller gulhvidt lys) - dem har vi så også et par stykker af - og det giver sådan en dejlig hyggestemning i den mørke tid.)
  Til næste år kunne jeg godt tænke mig en kæde med "istapper"...og den er naboen helt med på.... Vi bor jo i et dobbelthus og det vil helt klart se bedst ud med en kæde langs hele bygningens forside fremfor kun på halvdelen. Lad os nu se hvad det bliver til.

  Godt nytår!

  SvarSlet