søndag den 16. december 2018

London, december 2018

 Juletur til London med bedste kollegaen/veninden - det var 9. gang vi var afsted sammen, men de sidste par år har vi ikke været der - så det var bare SÅ dejligt at se byen igen. 
Så snart vi kommer af med bagagen - vi bor altid i Bloomsbury bydelen - så er det afsted til Covent Garden - der er små smukt - med pynt og mennesker og ting og, og, og - jeg elsker det sted.


 🔻🔻🔻
Petersham Nurseries' afdeling ved Covent Garden  havde jeg glædet mig til at se, og jeg blev ikke skuffet - skønt med sådan et lille pusterum af grønt midt i det hele. Skønne ting at købe og 'fnatte' på og der var masser af muligheder for at få lidt at spise i de dejlige omgivelser, men vi havde andre planer så vi 'osede' bare....🔻🔻🔻

- PAUSE- nu skal vi liiige ha' lidt Afternoon Tea

🔽🔽🔽
...og så var der jo byens lys - nøøøøj !
🔽🔽🔽
- PAUSE- man er jo nødt til at se en Pub indefra, når nu man er i London, det var skam ikke for fornøjelsens skyld.... øh !!!

🔻🔻🔻
Kinesisk aftensmad i SOHO og hjem og i seng.

🔻🔻🔻

Næste dag spiste vi morgenmad så tidligt som vi kunne, for vi have et møde med en bus på Kings Cross... Vi kiggede efter den lilla nat bus her, for vi skulle nemlig ud til Warner Bros. Studier og se Harry Potter, men det var nu en ret ordinær rød dobbeltdækker der hentede os .... Nøøøøj hvor vi gloede og gloede, det var en stor oplevelse - selv for et par, ikke helt unge damer som os (som har været kæmpe fans i umindelige tider) - og børnene som besøgte stedet var ellevilde, det var SÅ FLOT
🔽🔽🔽

Pub tid, cider og kidney Pie, mums
🔻🔻🔻

Sidste dag bød på en tur i Harrods, og osere hos Cath Kidston, Waterstones og Fortnum and Mason - en skøn og spicy frokost på Bubba Gump Shrimp Co. - 
Skal vi lige ha' et mad billede til.....   jaaaaa det skal vi da..


🔽🔽🔽

og så  bare til Heathrow og hjem... men først lige et glas cider og en lækker gang Nachos med frisk tomatsalsa og avokado (Den der Aspall Cider var vist den bedste vi fik)


ups, det var mange billeder, for det jeg egentlig ville sige var bare.... hvis det kniber med den sidste gave til en eller anden - ung eller gammel - så giv dem et gavekort til en 3 dages tur til  London, vi betalte under 2000 kr. pr. næse (og det var endda med British Airways) - men husk endelig..... at invitere dig selv med.  God Jul

16 kommentarer:

 1. Good Old London, hvor jeg dog nød dine dejlige billeder og gensynet med den flotte juleudsmykning - vi var der for et år siden og skulle også have været på Harry Potter tur, men det blev aflyst pga sne. Det har helt sikkert været en stor oplevelse som du jo også skriver. Og maden er jo en stor del af en ferie 😊 Det lyder altså billigt 😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes at de havde lavet Harry Potter udstillingen mægtig flot, jeg var ret imponeret

   Slet
 2. Fedt men ikke noget for mig, jeg har dog et par unge mennesker, som elsker London, de får et gavekort i julegave.
  God jul

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror næsten at London har "noget" for alle mennesker, jeg tror du vil kunne li' alle de mange grønne åndehuller - men jeg forstår hvis du har svært ved at forlade dit Paradis i for lang tid ad gangen :-)

   Slet
 3. Hej Sussi

  Jamen ja, tak for turen!
  London er alletiders og let tilgængeligt og de indfødte snakker faktisk et rimeligt engelsk:)
  Aspall Cider siger du - den må vi prøve!

  God jul til dig og dine:)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er selvfølgelig ikke allesammen "indfødte", men genenerelt synes jeg at man møder stor venlighed og vilje til at forstå hvad vi turister prøver at kommunikere :-) Jeg vil også holde øje med om ikke Aspall kan fås herhjemme.

   Slet
  2. og iøvrigt tak og god jul til DIG og dine

   Slet
 4. Hej Sussi!
  Hade gärna varit med, älskar London.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlet
 5. Tak og i lige måde.
  Der var altså også dejligt i London - du må snart afsted.

  SvarSlet
 6. Tusind tak for turen, det var en stor fornøjelse - når nu jeg ikke selv kunne tage afsted. Jeg vil gerne opleve Harry Potter hos Warner Bros. og kan nu se at man ikke behøver at have et barn under armen for at opleve det. Det ser så flot og eventyrligt ud! Og ja, London er en dejlig by og især op til jul :-)
  Rigtig glædelig jul, jeg håber at vi ses i 2019.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber at du havde en god jul - og jeg ønsker dig et godt nytår - Man kan sagtens besøge Warner Bros uden at medbringe børn.... der er så rigeligt af dem i forvejen hi hi

   Slet
 7. Åh ja...London er fantastisk. De kan altså noget helt særligt med julebelysningen derovre. Har været der to gange indtil videre. Første gang var i november, hvor de havde pyntet op til jul i gaderne. Øj, jeg var ved at falde på halen over hvor overvældende det var.
  Jeg er jo også halvgammel - men også vild med HP-universet, så Warner Bros. ville jeg gerne opleve.

  SvarSlet
 8. Kære Ether, du må afsted til London igen, jeg synes faktisk at Harry Potter udstillingen var rigtig god.... men deres burgere.... adwr !

  SvarSlet