søndag den 13. juni 2010

Loppis

Jeg har været på loppemarked, og kom hjem med denne bemalede støbejernsting. Jeg aner ikke hvad dens oprindelige formål har været (noget fra en kakkelovn?) - men den forrige ejer har påmonteret to lysholdere, så nu er det altså en lysestage. Jeg faldt for den fine bemaling - der, synes jeg, giver løfte om lysere tider.

5 kommentarer:

 1. Ja, det var sør´me en meget optimistisk sag af en lysestage du dér har fået.. fine farver og meget fint arrangement med kasse & blomsterhoveder.. mmmm... nydeligt og frydeligt.

  ♥kh og knus

  SvarSlet
 2. ps.
  Rigtigt glad for mine små sømænd, de står så fint her på mit hyggebord hvor jeg sidder og læser... godt du hørte deres lille 'O´høj' dén dag i Frederiksberg have !!
  Knus

  SvarSlet
 3. Måste först tacka för dina snälla ord på min blogg! Det är härligt när någon tar sig tid och skriver en rad!
  Jättefina finstämda färger på din loppisljusstake, den hade jag också fallit för om den hade kommit i vägen för mig på en av mina loppisrundor!

  Kram
  Sussi
  PS Gillar namnet på din blogg! DS

  SvarSlet
 4. Så mysigt det ser ut!

  Och vilka fina blombilder i tidigare inlägg nedan, för att inte tala om hur otroligt lockande det ser ut i butiken du besökt. Och nog är det konstigt att inte någon vill flytta in i ditt fina runda bo ;-D. Påminner lite om retro-husvagnar som såg ut som ägg... ;-)

  En fin start på sommaren önskar
  Helena, The Swenglish Home

  SvarSlet
 5. Rigtig skønne farver, kan godt forstå at du faldt for denne.
  Veldig dekorativ synes jeg...:-o)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet