onsdag den 2. juni 2010

Mit hjem er mit slot

"Mit hjem er mit slot_" på Frederiksberg var velsignet af dejligt vejr - og ikke så få fristelser i form af skønne blomster og pynt man næsten ikke kan leve uden. Jeg savnede dog nogen af de udstillere der plejer at være der, men jeg synes nu også at 5 dage må være hårdt for de stakkels mennesker der har standene. Mon ikke 3 dage kunne være nok, nå måske er det ikke derfor de bliver væk - hvad ved jeg!

5 kommentarer:

 1. Rigtigt gode billeder du fik taget i 'Petit'..
  de skønne zink-tønder og alt det grønne...

  Tak for det absolut bedste selskab jeg kunne ha tænkt mig i dag.

  Knus

  SvarSlet
 2. Åhh så nydelige billeder! Kan godt se at der er en masse ting som man absolut ikke kan leve uden:) Enig med dig - 5 dage lyder af lidt meget - må være hårdt for udstillerne (og dyrt...). Ha' en vidunderlig dag! Knus; Heidi

  SvarSlet
 3. Det kan være, at jeg var én af dem, du savnede? Jeg var i hvert fald med sidste år, men jeg kunne ikke i år på grund af min Englandstur. Og jeg må også indrømme, at det var lidt hårdt med fem dage på "tæerne". Men vejret er i hvert fald fint for udstillerne derinde - det kan vel dårligt være bedre... :-)

  SvarSlet
 4. Til Loppe - Tak, du ved jeg også altid sætter stor pris på dit selskab, du er en fornøjelig Quinde.
  Til Heide - Måske kan man godt leve uden, men det er sjovere med :-) du må også ha' en dejlig dag.
  Til Mia - ja, jeg savnede faktisk Anglofilia, og de hyggelige ting - købte faktisk en have-uge-kalender af dig sidste år, men godt vi kan shoppe på nettet så, kommer du til Hegnslund til jul, jeg har tænkt mig at investere i nogen engelske "knallerter" til højtiden - sig ikke at jeg planlægger i god tid :-)

  SvarSlet
 5. Det er altid godt at være i god tid... :-) Ja, jeg kommer til Hegnslund - det er ti dage fra den sidste weekend i november. Det vil jeg ikke undvære! Du kan altid shoppe på nettet, og du er også meget velkommen her hos mig i "privaten". :-)

  SvarSlet