fredag den 4. februar 2011

Vibeæg

Er jeg "tosset" med Vibeæg, ja, det tror jeg godt at jeg kan sige at jeg er, tak til Loppe for den søde krukke med de dejlige Vibeæg. Jeg har også Vibeæg i haven - når den tid kommer, men de kommer hist og pist, og ikke der hvor jeg satte løgene engang, enten har de sået sig selv, eller også har havenissen lavet løjer. Jeg har ikke så mange, selvom jeg har sat løg af flere gange, så jeg nænner aldrig at plukke mere end en enkel stilk. Hos Tage Andersen, stod der i tirsdags en stor flot buket i vinduet, og selvom én blomst er fin - så er en stoooor buket fantastisk - nogen gange er mere altså mere. 

Sidste forår prøvede jeg at tegne et/en (?) Vibeæg, jeg øver mig nemlig til jeg bliver pensioneret - og skal sidde i Toscana med stråhat og male akvareller - jeg synes at det er hulens svært at omsætte det øjet ser, til mine farveblyanters frembringelser på papir - men øvelse, øvelse, øvelse....også servietproducenterne synes om vibeæg, he he

7 kommentarer:

 1. Din fremtidsplan lyder herlig, og dine evner tyder på at det nok skal blive godt for det er en fin tegning. Vibeæg er så skønne og desværre har de det også med at komme i spredt fægtning her hos mig fordi jeg er så slem til at grave og flytte planter rundt og så har jeg glemt alt om hvor jeg lagde vibeæggene:)

  SvarSlet
 2. De er bare så skønne indendør, hvor man rigtig kan beundre deres ternede blomster. Jeg har også vibeæg i haven, men der er desværre længe til de kommer. Jeg tror de sår sig selv, for mine kommer også steder, hvor jeg aldrig har gravet.
  Ha' en god fredag aften
  Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 3. YNDIGT YNDIGT YNDIGT :)
  Jeg har aldrig set tallerkner m.m. med vibeægmotiv, meget kønt.
  Og hvor lyder det dejligt med sådanne fremtidsplaner :)
  Ha´en super skøn weekend.
  Iben

  SvarSlet
 4. Hej Sussi.Jeg elsker også vibeæg.. havde engang nogle i haven, men jeg tror desværre, at ukrudtet vandt kampen og har spist dem. Jeg ser dem aldrig mere derude, så væk er de ihvertfald.
  Jeg er nødt til at have nogle igen - efter at have set dine, for de er så smukke .

  SvarSlet
 5. Vibeæg er skønne og på dine flotte fotos er de unikke. Fadet med de mange rum .. Hvor er det fra og hedder det noget. Jeg er vild med det.
  Klem MARIANNE

  SvarSlet
 6. Stellet hedder, pudsig nok Vibeæg og er fra Aluminia, jeg har faktisk kun de to fade, men måske en dag......

  SvarSlet
 7. Jeg vidste ikke de hed vibeaeg, men hvor er de paene. Jeg maa lige laegge et billede jeg tog i dag op paa bloggen, saa du kan se, jeg tror jeg saa dem i fuldt flor i en nabos have i dag. :)

  SvarSlet