torsdag den 12. maj 2011

Så tørstig at den ku' pat' en død vandrotte

Jeg havde håbet på regn i dag, men sådan et par dråber er altså virkelig ikke nok, haven TØRSTER..... så nu ved jeg ikke rigtig om jeg ønsker mig regn eller dejligt udevejr i weekenden - Marie, Marie Marolle - må vi be' om begge dele - regn om natten, sol om dagen.


8 kommentarer:

 1. Ja forstår dig godt ! Heldigvis havde vi noget regn i går aftes og det tror jeg planterne var glade for. Men vidst ikke nok regn til roserne, tror jeg. Hvad hedder yndige blå løgplante på nederste billed? jeg har sådan nogle i haven :-)
  Mange hilsner Gro

  SvarSlet
 2. Vand! Vand! Vand! Please... det hele er knastørt og de 8½ dråbe der kom igår rækker ingen steder. Jeg ofrer gerne en week-end og lægger regndans ind, og man kan sagtens være ude mellem bygerne :o)

  SvarSlet
 3. Også regn til mig tak... Jeg skulle gerne lave en masse indendørs, så lad det ikke blive sol & kold vind, for den kombination MÅ jeg ud...

  Please masser af stille sommerregn....

  SvarSlet
 4. Gro: Jeg kalder dem klokkehyacinter

  SvarSlet
 5. Send også noget vand til nordsjælland. Mine lungeurt havde langt sig meget fladt hen ad jorden, så vanderen kom på de mest trængende planter. Men ja, lad os få regne om natten og sol om dagen :-)

  SvarSlet
 6. Jeg er helt enig. Regn om natten og sol om dagen passer mig perfekt. Det bliver en dyr vandregning vi får!

  SvarSlet
 7. Mon ikke der kommer regn til den tørstende have? Jeg sidder her på Englandsbåden, og det styrter ned udenfor. Vi er på vej til Danmark, både regnen og jeg... ;-)

  SvarSlet