onsdag den 2. november 2011

Genbrug

En annonce i en af nabokommunernes lokalaviser fangede mit øje - jeg syntes, at billedet der illustrerede annoncen så bekendt ud - mon der er nogen der har været på nettet og låne......

Mit blog-billede fra sidste år - joooo den er vist god nok. Nå pyt, det er da en slags anerkendelse - Velbekomme !

12 kommentarer:

 1. Nej hvor pudsigt - må være en mærkelig fornemmelse .... "Hr.Loppe" mener du skal kræve de 1200,- kr. som vist nok at comme il faut i sådan et tilfælde... JEG tænker, måske de sælger noget du ku´ få lidt af ???

  Men flot billede !!!
  Knus

  SvarSlet
 2. Hvor frækt. Men Sussi - nu er du jo berømt!! Kontakt dem og sig TAK... stod der noget med GRATIS?? Gratis er godt!

  Hav en dejlig og berømt aften
  (Jeg kender ''en kendis'' trallalalal..

  SvarSlet
 3. OK fræk måske, men du kan da være glad for, at de kunne bruge dit billede.
  Jeg forstår det da godt. Det er jo smukt.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 4. Dejligt billed de der havde spottet hos dig. Jeg synes dog det er lidt dårlig stil, at de ikke har spurgt dig om lov til at bruge dit billed.
  Måske kan du bruge det mange af os andre bloggere gør med at have en lille besked øverst på bloggen om at man vil kontaktes hvis nogen gerne vil bruge ens billeder. Jeg har lavet en særlig mailadresse med gmail til min blog og så videresendes alle mail til min private mailboks.

  SvarSlet
 5. Jeg synes, at det er flot, at dine billeder er så eftertragtede, men det ER jo ikke lovligt at bruge andres billeder. Tænk, hvis du skulle leve af det. Jeg har lige betalt et par tusinde for at bruge bare ét foto i mit blad, så du kunne sagtens tage penge for det... ;-)

  SvarSlet
 6. Det er da noget af en anerkendelse ja, omend det er lidt frækt :)
  Men sikke et billede... og du har velsagtens også selv lavet 'anretningen'... wow :)
  Det er bare noget jeg ikke kan - desværre...

  Ha en dejlig aften...

  SvarSlet
 7. Kan godt forstå, du føler dig smigret, men det er nu frækt, når man tænker på priserne på billeder i dag - jeg ville ikke kunne lade være med at kontakte dem, hvis det var mig ;-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 8. Hejsa!
  uha - kender godt den der ambivalente følelse af at nogen synes så godt om ens billeder og tekst at de ligefrem stjæler dem. Det er tordnende ulovligt, jf. Ophavsretsloven.
  Du ville gøre os alle en KÆMPE tjeneste at ringe til de der har misbrugt dit foto og tage en snak med dem. Hvis du vil have råd og vejledning så ring til mig, jeg har masser af erfaring - dels er jeg jurist, og dels har jeg prøvet det MASSER af gange, og jeg accepterer det ALDRIG.
  Som sagt, du ringer bare hvis du lige drøfter hvad du skal gøre.
  Hvem er det der har været langfingret??

  Kh Katinka

  SvarSlet
 9. Du har pligt til at reagere, uanset om du får noget ud af det eller ej. Ellers lærer de jo ikke af deres fejl - og næste gang går det måske ud over én, som ikke synes, det er lige så sjov.

  Du sender bare en faktura på et rimeligt beløb og vedlægger kortfattet dokumention for dit ejerskab af billedet. Ikke nogen hjemmestrikkede søforklaringer. Giv 14 dages betalingsfrist, hvorefter der tilskrives morarente. Husk at nævne på fakturaen, at rykkerskrivelser koster 100 kr.

  Det plejer at få pointen til at fise ind. Hvis de bare er lige glade, er det svært at gøre noget - men så benytter de sandsynligvis ikke DIT foto næste gang ;)

  SvarSlet
 10. hej sussi.. jo jeg ville da blive lidt smigret...men ville da sætte pris på at være spurgt først..det må da ha været en speciel oplevelse..knus og ha en fantastisk dag..Diana

  SvarSlet
 11. Alle de kloge ord er allerede sagt, men jeg kan altså også godt følge at det har været en lidt underlig, sjov og smigrende oplevelse at se sit eget foto i lokalbladet, - men til lommerne skal de!! ;o)
  Glæder mig til at høre fortsættelsen :o)

  SvarSlet
 12. Jeg kan godt forstå at du studsede over annoncen og jeg synes også at det er frækt at de ikke har kontaktet dig for at få tilladelse. Din dekoration er sød og dit billede er dejligt:)

  SvarSlet