torsdag den 24. november 2011

Snap-shots fra LondonDet er efterhånden blevet en tradition (4.gang) at min bedste-ste kollega og og ta'r en lille tur til London sidst i november, og kigger lidt på byens lys og spiser scoones - du skulle ta' og gøre lige så, det er en dejlig start på juletiden.

9 kommentarer:

 1. Orv, det ser hyggeligt ud og en rigtig dejlig tradition I der har banket ned :o) Den der aftennoon tea ser nu ikke så ring' ud endda!!

  SvarSlet
 2. hvor ser det godt ud... dejligt med trafitioner:) Anne Gine

  SvarSlet
 3. Ah, skønne London. Jeg elsker London, og det er alt for længe siden jeg har været der sidst. Og Royal Albert Hall, suk. Der har jeg været til mange skønne koncerter med Cliff Richard :-)

  SvarSlet
 4. Det ser hyggeligt ud, jeg har aldrig været der, men det skal jeg vist snart have rådet bod på.
  Annette

  SvarSlet
 5. Dejlig tradition, I har der... London er skøn på alle årstider, men julestemningen er speciel. Det er dog rigtigt mange år siden jeg oplevede det sidst. Skønne billeder.

  SvarSlet
 6. Ahhhhhhhhh, jul i London er helt specielt.
  Længe siden jeg har været der.
  De scoones ser dejlige ud, bliver helt lækkersulten..:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 7. Hej Sussi
  Ååhhh hvilken dejlig tradition. Der er nu ikke noget så dejligt som at "hive" et par dage ud af kalenderen - og tage på "smuttur" med gode veninder. Og London - det er alt for længe siden, at jeg har besøgt denne dejlige by. Skønne billeder Sussi :)

  Dejlig fredag aften til dig :)
  Dorthe

  SvarSlet
 8. Jeg haaber I havde en rigtig god tur. Kommer I igen til naeste aar, saa maa vi haabe jeg har lidt faerre jern i ilden og vi kan nye et glas et eller andet sammen. :)

  SvarSlet