torsdag den 5. april 2012

Farver i forårshavenI øjeblikket har de blå farver overtaget i vores have, anemoner, russisk scilla, italiensk scilla, snepryd, kærmindesøster, perlehyacinter og de almindelige hyacinter (jeg synes der bliver flere og flere blå, mon det er den oprindelige farve)

I nabohaverne kan jeg se at gult dominerer, det er Forsythia der netop er sprunget ud heromkring. Jeg har ikke nogen Forsythia mere - da vi skulle anlægge haven, vil jeg ha´alle de kendte og elskede buske, Kejserbusk, Uægte Jasmin, Syren, Dronninge buske og selvfølgelig Forsythia , men de blev plantet tæt, for at det skulle se ud af noget, og de fleste buske har måttet lade livet, og nu er der kun Syrenen tilbage. Heldigvis kender jeg nogen, der gerne ville forære mig en buket, så nu har jeg også Forsytia i stuen.

3 kommentarer:

 1. Det er bare dejligt med lidt kulør i stuerne og i haven. Forår er skøn - selvom frosten bider i blomsterne. Håber de klarer det alle sammen.

  SvarSlet
 2. Gode billeder.
  En dejlig tid vi går i møde.
  Tak for kigget.
  God påske.

  SvarSlet
 3. Your pretty blue blossoms are so sweet and beautifully arranged. Although I have a lot of forsythia...blue flowers are still a favorite! Happy Spring my friend!
  Love, Laura :)

  SvarSlet