lørdag den 12. maj 2012

Køge Torv

Min høst fra plantesalg på Køge Torv i dag, med gæsteoptræden af Staudefeen, Anne Stines Stauder og mange andre - jeg skulle sådan set ikke ha' noget - men så synes jeg at jeg ville købe en Chokoladeplante fra Staudefeen, fordi hun gad komme til Sjælland, og fordi jeg altid først får købt Chokoladeplanter, når sæsonen er ved at være forbi.
Ellers var det vist kun en lille grøn primula, en etageprimula - og den her på bloggen så hypede, dobbelte frøstjerne Hewitt der smuttede med hjem.
Balsillikummen er jeg ikke ansvarlig for - den købte gemalen - og den røde dværg akeleje købte jeg udelukkende af høflighed (ha ha) -  et helt andet sted.......

en skøn grøn primula
Det andet sted... var til åbenhave/plantemesse i Valsømagle - en pragtfuld have, øv altså osse at det blæste og småregnede, se ellers denne dejlige hvileplads under det blomstrende træ
Fru Hansens landbo have i Valsømagle -desværre ikke min !!!!
Nærbillede af den lille Akeleje fra Valsømagle - uh, den er kær
men hvor jeg skal placere den, det har jeg ingen anelse om

11 kommentarer:

 1. Hej Sussi
  Tak for lykønskningen :-)

  Valsømagle... fedt ord...har aldrig hørt om det.
  Men virkelig flotte planter, og chokoladeblomsten har jeg også hvert år. Den blomstrer glædeligt til det sidste. Og duften...mums:-)

  Sidder ved brændeovnen - det var virkeligt koldt i dag i butikken.

  God lørdag
  Klem

  SvarSlet
 2. Ja det er ikke nemt at være plantegal, men når man har så gode undskyldninger som du, så bliver man da nødt til at købe noget ;-)
  Det er skønne sager du er kommet hjem med og mon ikke du finder en dejlig plads til den skønne akelejen - det tror jeg :-)

  SvarSlet
 3. Tillykke med de nye planter! Dem skal du nok blive glad for - Den grønne primula har jeg tænkt på at anskaffe mange gange

  SvarSlet
 4. Åhhh nej en trist tur du har haft .... NOT :-)

  SvarSlet
 5. Sikke mange ting du oplever...

  Her står den i panelernes tegn
  - og til indendørs arbejde er det dejligt med regn


  Skal vi snart i Tivoli igen ???

  Knus
  Kusinen

  SvarSlet
 6. Det var da nogle fine planter, du kunne nøjes med :o)
  Jeg har også købt den der primula, men den kommer nu ikke helt til sin ret, der hvor jeg har placeret den.
  God du fik den lille Akeleje med fra Valsømagle :o)

  SvarSlet
 7. Når man nu kun er en lille-bitte akeleje, så må du da nok kunne finde en lille-bitte plet jord til den og mon ikke du så bliver en lille-bitte smule glad for den...!?
  Den grønne primula har jeg aldrig hørt om før, - er jeg meget uhøflig hvis jeg kommer til at sige at den ser lidt løjerlig ud?? Men måske den skal være den nye blog-mode-plante ;o)
  Tak fordi du tog os med til Køge.

  SvarSlet
 8. Hvor er den fin, den lille akeleje - jeg må indrømme, at jeg holder meget af de fine frøkener (det synes jeg, de ligner) - og de elsker at være hos mig af en eller anden grund... :-)

  SvarSlet
 9. Hej. Jeg synes også, det var et godt valg af planter. Chokoladeblomsten blomstrer rigtig længe og meget, så den bliver du glad for. Den akeleje er rigtig sød, den kanjeg godt forstå, at du måtte have.

  SvarSlet
 10. Lyder som en delig tur. :-) God Søndag
  Kram Birgitte

  SvarSlet
 11. Kære Sussi,

  jamen altså.... du gav dig jo ikke til kende!!! Eller var jeg ude at føjte på det tidspunkt? ;-)))) Ville godt lige have hilst på dig :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet