onsdag den 10. oktober 2012

katten er rendt med målet

Købt mig en ny (gammel) kurvekuffert, men ak, den er for stor til den plads den var tiltænkt (det siger min husbond, og hvad fatter siger......) Nå, men så måtte jeg jo ommøblere hele huset (næsten) - for det er en DEJLIG kurv, som der SKAL være plads til - og - hurra - alle mine scrap-sager kan være nede i den, og nu ligger min nye og pladskrævende hobby ikke og roder alle vegne....undtagen altså når jeg lige har "gang i noget", og det har jeg jo :)
kik kik - og selvom katten altså var rendt med øjemålet - så kostede kurven kun en hund - det var da ikke for dyr(t)

10 kommentarer:

 1. Jeg har 2 af slagsen for man kan ikke få for mange af sådan nogle skønne kurve-kufferter. Den ene fik jeg for en slik for ikke så længe siden, og den anden kostede det tredobbelte af din for et par år siden. Men det er jo ikke prisen, der er det vigtigeste ;-)

  SvarSlet
 2. elvfølgelig om møbelerer man da bare. Det skulle da bare mangle andet. Fin kurvekuffert. God fornøjelse med den.

  SvarSlet
 3. Så det var en RAP handel du der fik gjort... tillykke med den ;o)

  SvarSlet
 4. En lækker sag, du der har fået de ''scrappe'' fingre i.

  SvarSlet
 5. Det var en god handel..:-)
  Har selv 2 af slagsen men de står ude i stalden med masser af lego og andet legetøj fra børnene var små og julepynt.
  Kan ikke have dem inde da katten tror at alt af kurvflet kan bruges som kradsebræt..:-)
  Det er så god plads i de kurve og samtidigt er de meget dekorative.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 6. Den er lækker - jeg er vild med kurve, kasser og æsker. De er nemlig rigtig gode til at skjule alle former for rod. Og så var den tilmed et godt køb :o)

  SvarSlet
 7. Hej Sussi.Ja! Christel har lige beskrevet hvad jeg også ville sige.Har selv masser af dejlige æsker og kurve.Skønt at have det hele på et sted,når du skal hygge med din hobby til vinter.Knus Jette

  SvarSlet
 8. Næ det var ikke en dyr kurv;)) Jeg købte sådan en kurvekuffert som noget af det første da jeg flyttede i egen lejlighed og den har jeg stadig. Jeg har været tæt på at smide den ud flere gange, men har ikke nænnet det - heldigvis.
  Det var rart for dig at få plads til alle dine sager - og ja de kommer jo nok frem og roder indimellem, det kender jeg selv alt for godt.
  SvarSlet
 9. hej susi...super lækker kurv ...jeg har en svaghed for næsten alt kurveflet ..og selvfølgelig kun i natur look ;)godt du fandt en plads til den ,go fredag. Kh Diana

  SvarSlet
 10. Sådan én har jeg også, som jeg har overtaget fra mit barndomshjem. Den er helt fantastisk :-)
  kh. Lone

  SvarSlet