onsdag den 16. april 2014

min min min MIN have.....

Havebilleder fra min have, som knus-elsker vejret i dag
Blåregnen er ved at gnaske mit te-vands-hus i sig...... er det bare mig, eller ligner den Bart Simpson, eller Marge måske????
Vinteren har været nådig, så I år tror jeg, at der kommer masser af blomster på Blåregnen, det har været lidt småt med blomstringen de sidste to år - staklen har været frosset helt ind til stammen både sidste- og forrige år, og måtte begynde forfra.

 I efteråret satte jeg Golden Apeldoorn - (de skulle få en rød kant iflg. billedet på løgposen), og de skulle således matche de røde Apeldoorn, der står i bedet i forvejen sammen med de vilde gule tulipaner...... men hvor er den røde kant ????  
Sidste år satte jeg Kees Nelis - en rød tulipan med gul kant i bedet..... men kanten var hvid, og den røde farve var helt forkert......... det går ikke så godt for mig  :-)  :-)        Bliver nok nødt til at insistere på en forårsrejse til Holland til næste år, som en slags efteruddannelse.

 Håber på bedre held med salat, spinat og radiser i mistbænken  :-)

Lidt nostalgi, præcis sådan duftede, og så - foråret ud da jeg var barn..... uhmmmmm

Sådan ser foråret også ud - Stjernemagnolie i fuld firspring, eller udspring.

Sol i drivhuset..... (tør ikke kalde det et orangeri, som jeg plejer - nogen kunne blive mutte over den  bareforsjov men selvfølgelig falske varebetegnelse) !!!
 - der står ikke så mange småplanter og frøkasser i mit drivhus - som man ser hos andre via facebook, og som man ser, når vi er så heldige at blive inviteret inden for (som TV-seer) i landets skønne drivhuse. Men jeg tager det med ro, mon ikke jeg når det alligevel.

7 kommentarer:

 1. Dejlige forårsbilleder, du viser. Og hyggeligt ser det ud i dit drivhus! - God solskins onsdag :-)

  SvarSlet
 2. Der ser rigtigt dejligt ud i dit drivhus. De gule Apeldoorn er nu fine selvom der ikke er rød kant. Jeg har også nogle stående, og de er jo trofaste ud over alle grænser.

  SvarSlet
 3. Din blåregn den ligner da så meget Bart Simpson. Der er da godt nok fut i den stjenemagnolie..giver du den dyne på om natten :-)
  Og dit dejlige (orangeri) kan du vel kalde hvad du vil..jeg syntes det er skønt.
  Rigtig god påske til dig.
  Knus fra Linda

  SvarSlet
 4. Jeg har en del gule tulipaner, som senere får rød kant, jeg synes, de bliver for røde, så bare sig til, så kan du få nogen af mine :)

  SvarSlet
 5. Skønne billeder. Og dejlig humor.

  God påske til dig også

  Knus

  SvarSlet
 6. Hej Sussi.Jeg syne nu at der ser dejligt ud i dit drivhus.....eller orangeri?
  Men dagens blomst er da den smukke stjerne magnolie.
  Surt med din blåregn.......men god påske til dig og dine knus Jette

  SvarSlet
 7. Selvfølgelig når vi det allesammen, jeg sår på livet løs samtidig med jeg forventer at de kigger op gennem mulden næste morgen. Dit ORANGERI ser herligt ud og din blå sultne reggnmand er jeg vildt misundelig på. De 4 tændstikker jeg har plantet, skyder ganske vist fint men der er godtnok maaaaange år til den ligner din sultne blåregn.
  Fortsat god påske til dig. :)

  SvarSlet