søndag den 5. juni 2016

Sommeren er startet med et brag af varme

Ej, sikke nogen skønne varme dage vi har haft.... nu bliver det vist køligere.... men desværre uden den regn vi har så hårdt brug for. Med den stærke varme og tørke går det ligesom alt for stærkt i haven....men klage... nix nix  - send bare noget mere sommer  -  I'm loving it......

Foto 2. juni
Foto 2. juni
Foto 2. juni
Foto 31. maj
Foto 20.maj

Foto 23. maj
Foto 23. maj

7 kommentarer:

 1. Kære Sussi.
  Ja det er herligt med sommer, sol og varme. Og jeg er da også glad for det blæser lidt ellers ville det nok blive for varmt.
  Ja vand kunne vi godt klare lidt - bare sådan en fin regn en nat igennem, så ville det være fint. Men jeg vil heller ikke klage for det er godt for krop og sjæl, så vil jeg gerne rende rundt med haveslangen og vandkander i en time, for at bibeholde dette vejr. Men vi trænger til regn for markerne er ved at være noget tørre.
  Billederne er dejlige hver især, og det sker så hurtigt at det næsten kan være svært at følge med.
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Skønne billeder af det, der kommer alt for hurtigt og går for hurtigt igen fra din have.
  Ja natteregn ville være ønskeligt.

  SvarSlet
 3. Med et brag, sådan oplevede jeg også starten på sommeren i år; men blomsterne på dine fine billeder har alligevel en utrolig friskhed.

  SvarSlet
 4. Hvor ser det skønt ude i din have trods varmen og tørken 😊, vi vander på livet løs, ellers tror det hele ville være svedent af 😊, forsat god saommer, som vi bare skal nyde 😊, kh Margit

  SvarSlet
 5. Hvilke skønne billeder fra din have, det ser helt forrygende ud. Skulle jeg komme med en lille mangelvare, må det være den brogede porcelænsblomst! Men jeg kender et sted hvor den kan fåes, og lige nu hygger den sig med en chokolademynte... ;)

  SvarSlet
 6. Hej Sussi.Ja !!! vi kan bestem ikke klage over sommeren indtil nu.
  Og dejlige billeder du viser fra din have.
  Havde jo håbet på at du ville dukke op i Kolding.
  Men en god dag til dig Knus Jette

  SvarSlet
 7. Dieser Garten ist ganz wunderschön. Ich kann gar nicht sagen, was mir am Besten gefällt. Die alten Steintröge sind eine Wucht und die zarten Gewächse darin nicht minder! Auch im übrigen Garten - eine unglaubliche Blütenvielfalt. Danke für diese herrlichen Eindrücke.
  Alles Liebe Heidi

  SvarSlet