lørdag den 25. juni 2016

Besøg i Claus Dalbys have

Mange af jer har sikkert allerede set Claus Dalbys have, endnu flere af jer har et antal af hans bøger, og alle har set 1000 vis af billeder, videoer og TV fra hans have.... jeg har set så mange billeder, at jeg troede at jeg kendte haven, men jeg var alligevel ved at gå bagover da jeg kom ind ad havelågen - sikken en frodighed og sikke en rosenduft - regnen var netop stoppet og alt lyste friskt og med en intensitet uden lige....så hvis I gider, så kom med ind bag lågen i den meget fine have hvor less is not more.... more is more

p.s. billederne er sæ'fø'li' pænere når man klikker på dem så de bliver større

ja, undskyld altså hvis jeg er gået lidt amok, jeg skulle nok have ventet til i morgen, når jeg er kommet lidt ned på jorden igen,  med at lave indlægget   hi hi

hov, der er da også den her, den må vi ha med:

.... og hvad blev jeg så allermest begejstret for, bortset fra rosenduft, de fine huse og drivhuse og de snoede stier og fine hække, og de finurlige søjler, potter og sager..... jo såmænd de mange pottedisplays..... i forskellige røde farver sammen,  i forskellige bordeaux farver sammen,  i blegorange farver sammen, i gul-grønne farver sammen - høje og lave og med forskellige bladformer, jeg blev bare blæst bagover... og jeg som ellers ikke GIDER alt for mange potter i haven...... jeg tror da vi må ha' nogen flere potter

9 kommentarer:

 1. Eine ganz wunderschöne kleine Fotoreportage - so großartig. Vielen Dank, dass Du uns mitgenommen hast,durch diesen phänomenalen Garten! Eine Augenweide pur!
  Ganz herzliche Grüße Heidi

  SvarSlet
 2. Tusind tak for dejlige billeder😊

  SvarSlet
 3. Fine billeder. Selvom man har set masser af billeder fra haven, er det altid interessant at se den gennem en andens kamera.

  SvarSlet
 4. Hej Sussi.Dejlige billeder fra CDs skønne have.Var der selv forrige år med min søster.
  Altid dejligt at kmme ud og besøge andre have og få lidt inspiration med hjem.God dag Knus Jette

  SvarSlet
 5. Du har helt ret - selvom man har set masser af billeder fra haven, så er det en ganske særlig oplevelse at blive inviteret indenfor. Jeg gad også godt se hele det krukke display du omtaler her. Tak for dejlige billeder.

  SvarSlet
 6. Hej. Det var spændende at se haven igennem dit kamera. Du har helt ret, selvom jeg også har været der og set mange billeder, så er det altid sjovt at opleve hvordan andre har oplevet det. Jeg synes, dine billeder er rigtig gode og jeg ville ønske man kunne dufte alle roserne her igennem skærmen.

  SvarSlet
 7. Hvor ser der forrygende ud Sussi, jeg har besøgt haven for et par år siden i Maj måned. Jeg må sige at jeg godt kunne tænke mig at besøge den nu hvor den der sit højeste med alle roserne.
  Skønne billeder du har taget :o)

  SvarSlet
 8. Sikke nogle skønne billeder, du har taget:)

  SvarSlet
 9. Haha...ja det er jo "faren" ved at besøge andre haver; at man pludselig skal have det maan egentlig havde forsvoret...i dit tilfælde flere krukker :)

  SvarSlet