lørdag den 11. juni 2011

Haven i juni

Constance Spry står i fuldt flor - jeg er SÅ glad for at det sker i god tid inden jeg ta'r på ferie, sidste år faldt den smukkeste (og årets eneste) blomstring mens jeg var væk fra haven.
den er så smuk - og den dufter præcis som en rose skal.
Men Crownprincess Margareta er nu også en meget dejlig rose, og i år ser hun ud til at ha' det godt, hun småskrantede lidt sidste år. Alle roserne er forøvrigt fine lige nu, jeg troede aldrig at der skulle bliver roser i år efter den hårde vinter, de har næsten måtte starte fra bunde af alle sammen, undtagen Constance faktisk - hun havde næsten ikke taget skade.

7 kommentarer:

 1. SKØNT SKØNT :)

  Jeg har også et par roser der halter lidt bagefter...men de kæmper :)

  Det er noget af det bedste ved at gå rundt i haven, og begrave næsen ned i de forskellige roser..SKØNT :)

  SvarSlet
 2. Fine roser - jeg nyder også mine roser hver eneste dag - jeg har dem også i krukker på terassen - og de er ganske smukke og fantastiske ;o)
  Håber du har en dejlige pinse ;o))
  Klem Tina

  SvarSlet
 3. Rigtig flotte roser - en af mine favorit blomster.
  Ha´en god søndag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 4. De er skønne og da især Constance er en favorit.....her er hun desværre ikke så smuk i år da vinteren har sat sine spor på en elers sund rose :0) Men hun blomstre.

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 5. Jeg har netop skudt rosenbilleder i dag - hvilken glæde vi har i vores haver netop nu!

  SvarSlet
 6. Så vackert dina rosor blommar, här är dom bara i knopp än. Och jag hoppas dom blommar före semestern också.
  Solig kram
  AnnaMaria

  SvarSlet
 7. Arj, hvor er jeg stolt. Jeg KENDER nemlig den rose, du fortæller om. Jeg er jo ellers ikke nogen haveørn, og de eneste blomster, jeg kender navnene på, er urterne - MEN jeg kender skam Constance Spry. Den rose "mødte jeg" nemlig på en engelsk planteskole, der lå ved siden af et af vores lejehuse - og den var så skøn og duftede så dejligt, at jeg indprentede mig navnet til senere brug! Jeg vil også ha' sådan én! ;-)

  SvarSlet