søndag den 7. oktober 2012

Dejligt med lidt sol i dag, nåede lidt småting der helst skal gøres før frosten kommer.

-
Nåede nu ikke at få plukket æblerne, mest fordi der nu igen er mus i udhuset hvor vi plejer at opbevare æblerne - vi må igang med rosinfælden. Jeg fangede en mus derude for 14 dage siden, dvs den havde fanget sig selv, den var hoppet op i - eller faldet ned i - en meget høj spand, og staklen kunne ikke komme op igen - jeg bar den ned til åen, men måske har den fundet tilbage.

8 kommentarer:

 1. Fine farver i din have og dejlige æbler.
  Hvis åen ikke ligger så langt væk fra jer, tror jeg, at musene løber hjem igen, så det er nok en opgave uden ende :o)

  SvarSlet
 2. Skønne efterårsstemningsbilleder :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Mums for nogle æbler... :o)

  Er det muligt at slippe for mus i haveskuret???

  SvarSlet
 4. Hej Sussi.Dejlige æbler du viser.Vi fik desværre ikke så mange i år.Vi har et gammelt filippa træ.Men ingen mus.
  Vi har også været flittige i haven idag.Der gik hurtigt seks timer derude.Jeg fik ryddet op i drivhuset-sået akelejer-lagt løg-og lavet et nyt indlæg.Det syners jeg er godt gået.Godaften til dig Jette

  SvarSlet
 5. Min farmor havde altid valnødder hængende ned fra loftet i garagen i gamle strømpebukser (hudfarvede med ekstra forstærkninger - et langt fra yndigt syn...) så de var ventilerede, men udenfor div. gnaveres rækkevidte - måske en løsning du kunne forsøge dig med?

  (lov mig i såfald at fotografere det, for tror synes vil være lattervækkende..)

  Mange hilsner fra
  Katinka Raabymagle

  SvarSlet
 6. Dejlige efterårsbilleder.
  Vi fik KUN 4 æbler på vores nyplantede æbletræ. De 2 af æblerne faldt af i blæsten. Håber de kan spises, når de har ligget er stykke tid.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 7. hi hi..jeg griner lidt over historien om den frigivede mus.

  Jeg betegner mig selv som en muldvarpejæger, død over muldvarpene, men alligevel har jeg lavet samme nummer som dig med den lille mulle. Jeg fangede engang Mulle, hvor han kravlede på jorden og så kunne jeg simpelthen ikke stå for det lille halvblinde søde væsen med de store grabber:-)
  Han blev sat ud på marken og lidt efter opdagede min mand ham, da han kom hjem, Mulle var nemlig kravlet hjem igen. Han fik lov at leve.

  SvarSlet