fredag den 14. december 2012

Julepost

Jeg må altså se at komme igang med at skrive de julekort, de skal sendes inden 20. december for at nå frem, så jeg har da et par dage endnu at blive færdig. Har du skrevet dine? - og nej, en SMS er aldeles ikke det samme :)

6 kommentarer:

 1. hej Sussi.Nej! en sms er bestemt ikke det samme.Jeg har lige købt frimærker,så det er da en begyndelse.
  God weekend Jette

  SvarSlet
 2. Åhhh... du må ikke være så hård, så bliver jeg bare ked af det... :'(

  Selv har jeg lavet personlige kort på computeren de sidste par år og sendt dem på mailen. Jeg ved godt det ikke er det samme som de håndskrevne-frimærke- og julemærke-påklæbede-kuvert-post-frembragte julehilsner, - men det var altså hvad det blev til. Har ikke helt bestemt mig for året kreation endnu og tiden løber...

  Når det så er jamret fra mig, kan jeg kun glæde mig over at du ser så klar ud. Så jeg vil blot ønske dig en god og herlig skrivning... :o)

  SvarSlet
 3. Hej Sussi. Ja jeg er i gang. Laver også selv mine, selvom overskuddet ikke liger er til det. Men nu er familer og venner vænnet til det og det går ligefrem og venter på de hjemmelavede kort, så ingen vej udenom :) Det er også hyggeligt og få julekort.

  God juleskrivning.

  Kh
  Lise Lotte

  SvarSlet
 4. Ja ja selvfølgelig er det kreeret. Ikke af mig men af gemalen. Jeg kan jo ikke nå det hele. Til gengæld er det mig der håndskriver hele baduljen.
  Personlige kort er helt klart det vi er til. Så kan man sætte julemærker på og støtte julemærkhjemmene samtidig.
  Men vi sender også over Nettet.

  SvarSlet
 5. En personlig julehilsen på et kort fremsendt med PostDanmark slår stadig alt andet :) Selvfølgelig skal vi i gang - jeg har allerede sendt de udenlandske. En personlig mail kan også skabe juleglæde, men Facebook og sms er i mine øjne komplet uegnede medier til julehilsner.

  Ulla

  SvarSlet
 6. Nej - jeg har faktisk ikke fået skrevet julekort endnu, og det ligner mig ikke. Plejer at sende afsted omkring den 10. Synes også, at tiden op til jul flyver afsted i år.

  Kh. Marlene

  SvarSlet