fredag den 28. december 2012

Mellem-tiden

Julen lakker mod enden, jeg griber mig selv i at længes efter hverdagen - og lys og luft. Jeg hapser lidt af julepynten hver dag - og lægger det til side. Men indtil nytårsdag, får det meste julepynt lov at være - og julemusen i juletræets top - kan nyde udsigten i et par dage endnu, inden han skal ned i den mørke kasse.   Og efter nytår...... så må vi få hvide hyacinter og narcisser med bedøvende duft, jaeeeeee.

5 kommentarer:

 1. Ja, man kan godt blive overmæt af juletingeltangel.

  SvarSlet
 2. Sikke en sød julemus - det er da næsten synd at han skal ned i en mørk kasse :)
  Al julepynten her på matriklen er pillet ned - det blev den allerede 3. juledag! Det er så skønt, når det er væk igen, for så er det snart forår!

  SvarSlet
 3. Nydelg Amaryllis, og sjarmerende julemus! Jeg kommer nok til å rydde bort julen ganske snart, for det blir litt mye av den! Treet skal få stå til neste helg! Jeg lengter etter mer lys, og til å så noen frø :)

  SvarSlet
 4. Julepynten bliver til efter nytår. Det kom først op de sidste dage før jul. Og juletræet blev pyntet den 23. Så jeg nyder det faktisk lidt endnu. Selvom det ikke er 'jule-mood' jeg føler.
  Tak for dejlige kommentarer i løbet af året. Og selv om du ikke havde tid i dag til at kigge forbi, så skal du være hjertelig velkommen en anden gang :-)
  Godt nytår, Birgitte

  SvarSlet
 5. En herlig julemus, det er vist okay at han får lov at nyde udsigten lidt endnu... :o)
  Ønsker dig et herligt og frodigt nytår. :o)

  SvarSlet