søndag den 18. august 2013

Garden Living Fair Hillerød

Garden Living Fair i Hillerød. Det blev tørvejr netop som vi ankom, og jeg fik købt lige præcis de ting jeg håbede at jeg kunne finde - en Perovskia, rosarøde Staudesalvier og en sommerfugl til en af mine sølle Clematisser....måske kan det opmuntre den, med et fint stativ.  
Det er lidt en skam, men der er ligesom færre udstillere i år, end til at begynde med, jeg synes ellers at det er den perfekte ramme om en stor Sjællandsk have udstilling.... måske er det for dyrt for udstillerne at deltage i forhold til det de kan sælge..... pengene ligger nok dybt i lommerne hos de besøgende.  Jeg håber at arrangørerne vil lægge hovederne i blød og finde en måde, hvorpå det igen bliver attraktivt for udstillerne og et tilløbsstykke for gæsterne, vi fortjener vores eget Hampton Court Flower Show  :)  :)  :)
Salvia Nem. Sensation Deep Rose på plads i purpurbedet
(bedet hedder altså egentlig ikke noget, hi hi)
Perovskia Atrip. Little Spire placeret i Lavendelbedet
og sommerfuglen dekoreret med Clematis'sen

Bare lige for at jeg selv kan huske det, så hedder denne rosa Salvie
'Salvia Rose Oueen' Tak til min ven Rita for den.


Når jeg selv skal sige det, så synes jeg faktisk at bedet er rigtig pænt med disse Salvie-tilføjelser.

9 kommentarer:

 1. Jeg skulle have været der sidste år og i år, men glemte det fuldstændigt :( Øv - Du har ret i, at det er perfekte rammer, at holde sådan et arrangement i.
  Det er nogle skønne ting du har købt !
  K.Gro

  SvarSlet
 2. Skøn salvia og sommerfuglen er bare sød.

  SvarSlet
 3. Hvis jeg ikke var taget på langfart var jeg nok taget til Hillerød igen i år - også selvom jeg allerede sidste år synes at der var færre udstillere af blomster. De små staudesælgere har vidst droppet det arrangement og det er ærgerligt for jeg synes som dig at vi fortjener vores egen danske haveudstilling.

  SvarSlet
 4. Dejlige køb, sommerfuglen er jeg helt vild med :-)
  Knus Anette

  SvarSlet
 5. Hej Sussi.Jeg har også lige lavet et indlæg fra Hillerød.Synes også at der var lidt langt mellem udstillerne.Men fik da nogle gode ting med hjem ligesom dig.Vi skal nok ikke sammenligne det med Hampton.....som var helt vidunderlig.Sprang udstillingen over sidste år.Og er mere glad for Mit hjem er mit slot i Frederiksberg have.God aften knus Jette

  SvarSlet
 6. hej sussi , dejlige billeder..sikke fine blomster..jeg har aldrig selv været der, men flot ser det ud.
  ærgeligt når der bliver for langt mellem udstillerne.
  kh Diana

  SvarSlet
 7. Den sommerfugl til clematisen er super flot..:-)
  Er det et bestemt firma der sælger den.?

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 8. Hej Lisbeth, jeg ved faktisk ikke hvem der fremstiller sommerfuglen, og jeg lagde heller ikke mærke til navnet på sælgen - desværre!

  SvarSlet
 9. Det ser ud til at være nogle god køb. Jeg er vild med den sommerfugl :-)

  SvarSlet