søndag den 11. august 2013

TIVOLI

Følgende billeder er IKKE fra min have

Når vi når denne tid på året er der lidt afmatning i mine blomsterbede, jeg har i de sidste par år sat PerovskiaSkjolddrager, Solhat og Spydverbena i bedene for at lyse op, og det har også hjulpet (der er bare ikke nok af dem), problemet er, at der jo også skal være plads til de stauder og to-årige som blomstrer tidligere på sæsonen. 
I dag har vi så været en tur i Tivoli for at få lidt yderligere inspiration - og der var faktisk flere gode ideer, som jeg kunne bruge - bemærk især det sidste billede i rækken - 
--  kig med, eller endnu bedre - tag en tur i Tivoli og nyd blomsterne live  :) 
Tivoli Parterrehaven
Tivoli Parterrehaven
Tivoli Parterrehaven
Tivoli Parterrehaven
Tivoli Parterrehaven
Tivoli - ved Glassalen
Tivoli - Haveanlægget ved boblespringvandet
Tivoli - Haveanlægget ved boblespringvandet
Denne sammensætning af Chokoladeblomst og Hvid Påfugl, overvejer jeg at kopiere :)

9 kommentarer:

 1. Hej Sussi.Dejlige billeder du viser fra Tivoli.Har allerede været der tre gange......og har også en del billede liggende.Altid skønt at besøge den gamle have.God aften Jette

  SvarSlet
 2. Dejligt tur i Tivoli. Jeg er sikker på, at vores venner på øerne og i Jylland sætter pris på, at komme med på en fototur i Tivoli. Der er altid masser af inspiration at hente.
  Jeg synes nu nærmest, at det ser ud som om, at gartneren er inspireret af Danske Haveblogge! Rigtigt mange af blomsterne går jo igen hos mange af os!

  SvarSlet
 3. Ja det er noget jeg savner fra jeg boede i Virum.
  Kort vej til Bakken og 20min. med S-toget lige ind til Tivoli.
  Skønne billeder du viser derfra.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 4. Jeg forstår chokoladeblomsten. Men påfuglen... smuk er den, men ikke sikkert dine naboer er enige i skrigene ;-)
  God arbejdslyst. Og... kaffen er klar ;-)

  SvarSlet
 5. Tak for inspiration fra dejlige Tivoli og ja det sidste er en fin kombination, jeg tror ikke jeg har set hvid påfugl før.
  Jeg har som dig også huller som er svære at tilplante nu - jeg har sat et par potter med georginer oven på jorden i et par af de bare steder.

  SvarSlet
 6. Påfuglen må gerne blive i Tivoli. Vi har oplevet dens skrig på 1 kilometers afstand, og det var ikke sjovt; men Tivoli må til gengæld godt flytte til Jylland.

  SvarSlet
 7. Dejligt med en lille tur i tivoli. Smukt med det nederste billede, den ide kan du godt kopiere, den vil helt sikkert live op i din sensommerhave :-)

  SvarSlet
 8. Dejlige billeder. Jeg har også mange huller i haven, men er også først de senere år blevet mere have interesseret, så skal lige lære at lave ru ude også. I øjeblikket står den på rust og atter rustne ting som espalier. :-)
  God mandag
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 9. Smukt ser det ud, og jeg synes bestemt, at du skal have sådan et lille "boblebad" i din have... ;-)

  SvarSlet