fredag den 15. august 2014

Garden Living Fair 2014 Hillerød

Jeg vil helst sige, at årets Garden Living Fair er en fantastisk begivenhed..... for jeg vil så gerne ha' at den bliver netop det - og hvis nu det strømmer til med købestærkt publikum, så kommer der masser af nye sælgere til næste år, og så kommer der endnu flere besøgende.... osv
Men..... det var nu en lidt tam forestilling.... år for år bliver der færre og færre udstillere - og i år er der kun meget få stande med egentlig blomstersalg.  Jeg går ud fra at der ikke bliver solgt nok til at det kan betale sig for udstillerne at komme, men hvor er det dog en skam.  
Og så købte jeg vel en hel masse for at støtte foretagnet......  næh desværre..... men her er der lidt billeder, og der er så kønt i området der ved Fredensborg slot, så det ER da en lille udflugt værd.

Russisk Salvie, Perovskia og Syrisk rose
Græsser og Nepeta (?)
Syrisk Rose, meget yndig
.... og flere Syriske roser
Løg af  Allium Schubertii  (med skam at melde
var 3 af disse løg det eneste vi købte)
Maritime fuglehuse 
Nye glas-flydelod
Jeg skulle måske være blevet hjemme og have læst i min bog, men man ved jo ikke hvor sjovt det er, hvis man ikke har været der

8 kommentarer:

 1. Dejlige stemningsfulde billeder du viser derfra, det burde da give lidt positiv reklame til næste år... :o)

  (PS. Chokolademynte under udarbejdelse...;o)

  SvarSlet
 2. Havde faktisk planlagt at tage derop, men så så jeg udstillerlisten og .....har bestemt, at jeg ikke tager dertil. Og dit indlæg bekræftiger desværre min fornemmelse.

  Men du har fuldstændig ret i, at det er en ond cirkel. Ærgerligt at det er blevet til det, det er :-(

  SvarSlet
 3. Åh det var dog en skam, her gik jeg og troede at jeg gik glip af noget, men det gør jeg så ikke. Har været på Formland messe, og der er samme problem, færre og færre udstillere for hver gang.
  Men skønne billeder.
  K.H. Anette

  SvarSlet
 4. Øv hvor ærgerligt. Jeg er glad for din anmeldelse, da jeg også havde overvejet at tage forbi i år. Allerede for to år siden synes jeg at det var ved at være lidt tyndt, med havde håbet på det gik den rigtige vej.

  SvarSlet
 5. Det er ærgerligt for det kunne være så godt, og var det jo også engang selvom det efterhånden er mange år siden.
  Det trak i mig igår for at tage afsted, men jeg skal på tur og se Helle Bolgens have idag, så synes at jeg skulle klippe græs herhjemme.
  Men du har ret hvis der ikke kommer besøgende så kommer udstillerene heller ikke. Det kunne være fedt hvis de indbød nogle til at lave forslag til havetyper og kåring af bedste o.l. som vi ser i de udenlandske shows. jeg tror i hvertfald publikum er der, men de skal lokkes med mere der har med have at gøre.
  Jeg er enig i at Hillerød og området ved slottet er dejligt:-)
  Skal du afsted til dette:
  http://www.sofiero.se/program/mapp-program-2014/den-stora-tradgardsfesten/?

  SvarSlet
 6. Hej Sussi.Giver dig helt ret i alt hvad du skriver.
  Var der sidste år med en veninde.Og der var faktisk kun en stand som havde et godt udvalg af planter.............så vi var også noget skuffede.
  Men har læst hvad Lisbeth foreslår......og det er helt sikkert en god ide.
  God lørdag Knus Jette

  SvarSlet
 7. Jeg har selv mange positive følelser for Garden Living Fair, for det var her, jeg fik "søsat" mit Anglofilia magasin tilbage i 2008. Dengang kom der rigtig mange, men krisen var vel knapt nok begyndt på det tidspunkt.

  Og som jeg har sagt så tit (det gælder både butikker, der lukker og messer, der affolkes) - hvis man ikke kommer og køber noget, så lukker de steder. Sådan må det være! Og efter min mening bliver livet altså en smule mere kedeligt hver gang det sker...

  SvarSlet
 8. Nej, jeg tror ikke at jeg kommer til Sofiero i år Lisbeth... jeg har luftet tanken, men der er vist ingen der gider at tage med :-) Jeg var deroppe i 2010, og det var en fin udstilling

  SvarSlet