lørdag den 3. januar 2015

Tøvende januar skridt

Jeg tøver lidt med at lade julens glæder bag mig  - og træde ind i januar, altid lidt bekymret men også forventningsfuld over, hvad et nyt år nu fører med sig.... jeg siger til mig selv, at det jo egentlig er ligemeget om året hedder 2014 eller 2015.... og alligevel så er der noget nyt og ubrugt og foruroligende over at skifte fra det ene år til det andet .... 
Det meste af julepynten er væk, men juletræet og resten af sagerne, venter til i morgen... så må jeg vel give slip.....
.... og vende mig med åbent sind mod det nye år og glæde mig til haveåret, som jo under alle omstændigheder kommer før eller senere... og så iøvrigt selv fylde på med de glæder og gode oplevelser som er lige til at plukke løs af - og så håbe, at helbred, familie og venner får et godt år
Dette  lille prydløg (og dets to søskende) er nu lige lovlig tidligt ude, der venter sikkert masser af kolde nætter, før dets blomstringstid, er inde.... det må vist ha' et lille grantelt, og så må vi håbe det bedste.
Juleroserne står i knop, men er endnu ikke sprunget ud her  - som jeg ellers ser at de er, så mange andre steder, men det haster heller ikke, de må gerne vente til det bliver lidt lunere.

Varme nytårsønsker til alle som læser med her, og tak for al den haveinspiration som jeg har fået i årets løb, ved at følge med på alle mine blog-favoritter. Det er ikke altid at jeg får lagt en hilsen under de enkelte indlæg, men jeg ser (og nyder, og inspireres af) alle de indlæg der kommer fra de blogs som er på min "blogrulle".

11 kommentarer:

 1. Kære Sussi
  GODT NYTÅR.
  Julen, varer den ikke til PÅSKE????
  Jeg blev tilbudt et levende lam i dag. Var det du mente, du ønskede dig???

  Pas på dig selv. Og lad nu de fine julemænd stå fremme.

  SvarSlet
 2. Tak, og flere nytårshilsner herfra :) Man må også gerne vente til Hellig tre kongers dag, så nyd du bare julen lidt endnu. Og så lige pludselig er det nye år godt igang... Jeg håber at det bliver et godt år uden sygdom og andet trist, synes at du er god til at komme ud og se nogle dejlige steder:-)

  SvarSlet
 3. Godt nytår. Ja, i gamle dage var der noget med, at træet skulle stå til hellig trekonger. Det ville jeg slet ikke kunne holde ud. Jeg har det modsat dig og skal have det ud så hurtigt som muligt. Desuden er jeg uforbederlig (og naiv) optimist og regner fuldt og fast med, at det nye år bliver helt fantastisk.

  SvarSlet
 4. GOTT NYTT ÅR till dig och oj så mycket fint hos dig! Alltid lika kul att kika in här...
  Önskar dig en skön helg!
  Varm kram,
  Titti

  SvarSlet
 5. hej Sussi.Ja !!! julen vare jo lige til påske............men her har jeg lige fjernet de sidste juleting.Men lyskæderne får nik lov at hænge lidt endnu.
  Også tak fra mig for dejlige kommentarer fra dig i årets løb.
  Godaften Knus Jette

  SvarSlet
 6. Ja visst är det konstigt vinterväder vi har. Mer vår än vinter.
  God fortsättning på det nya året.
  Hoppas det blir ett bra hageår.
  Annika

  SvarSlet
 7. Godt nytår, håber du er kommet godt igennem i dag, uanset hvor meget eller lidt du har smidt ud. De bedste ønsker for det nye, sprøde 2015

  SvarSlet
 8. Det var da noen ualminnelig smukke billeder du viser. Jeg er enig med et af de forrige innspill - lad nu pynten være litt lenger. Det er da dejlig, især når pynten er så smil som din.

  SvarSlet
 9. Godt nytår! - og smuk julepynt, du har :-)

  SvarSlet
 10. Hej Sussi.
  Hvor er det bare fint med dine juleroser. Stilton osten og brødet sender tankerne til London. GOOTTTA go snart.
  Hav en god uge
  Knus
  Eva

  SvarSlet
 11. Oh happy New Year to you Sussi! I hope that it is kind to you and all the lovely flowers in your garden.

  SvarSlet