søndag den 22. marts 2015

Her vel på den anden side af forårsjævndøgn må man vel have lov at mene at NU er det forår, og det pibler da også op derude..... bare en skam at det er så koldt...


..i dag gider jeg faktisk ikke rigtig være derude, så det bliver armchairtravelling i stedet for
Susan Branch  "A Fine Romance"
..min påske hare har fået en "ny" ryg-kurv fyldt med violer - jeg er sikker på at hun i tidernes morgen var født med en kurv, men den er forsvundet et sted på rejsen op igennem det forrige århundrede...

9 kommentarer:

 1. Ja, fy så kallt det är! Blommorna står och huttrar därute och ser minst sagt hängiga ut. Men snart nog får vi vårväder igen. Bara vi har tålamod:-)

  SvarSlet
 2. Så hyggeligt det ser ud :-)

  Og ift. dit forige indlæg omkring spørgsmålet om solhattene, så vil jeg tro, at de vil blomstre i år og ihvertfald næste år.

  SvarSlet
 3. Men solen varmer faktisk, så hvis man finder en krog med læ er det lidt forår :-) Meget fin kurv påskeharen har fået!

  SvarSlet
 4. Hej Sussi.Her synes jeg også at det har været for koldt udendørs.........og så har manden min jo også fødselsdag.
  Fine påsketing du viser..........må vist også finde mine ting frem.
  God søndag knus Jette

  SvarSlet
 5. Det var da en fantastisk flot påskeklokke, du der viser.

  Og haren er fin :)

  Jeg tror bestemt også at dine solhatte kommer i blomst i år.

  Husk at de ikke må stå for fugtigt.

  SvarSlet
 6. Hej Sussi, det har været piv koldt, især vinden. Igen i dag har jeg været tvunget til at være ude så nu sidder jeg her med røde æblekinder og er ved at falde i søvn, Alma er dejset om på sit tæppe.
  Den der påskehare, den ligesom skal have en kurv, den er altså så sød, jeg må lige scolle ned og se hvad der skete med de fin blå æg :o)
  God søndag aften til dig.
  Kh Linda

  SvarSlet
 7. Ja, i dag var det koldt, og vi havde oven i købet fornøjelsen af "duften" af kyllingemøg - det lugter dårligt, som børnebørnene sagde. Jeg kan ikke helt tolke påskeharens ansigtsudtryk.

  SvarSlet
 8. Det lyder som om du har hygget dig ganske godt indedøre... og dejligt for den aldrende påskehare igen at kunne bære lidt på ryggen. :o)

  SvarSlet