søndag den 29. marts 2015

UGE 13

Billeder fra min uge - jeg vil give ugen karakteren 9 ud af 10 :-)  Der var både lidt forårssysler i haven, frokost på Formidable i Roskilde, spadseretur og te med nabo-kusinen, Pariserbøf på rådhuskroen med ynglingskollegaen, indkøb af ny skøn bog, gækkebrev fra posh-kusinen (så nu skylder hun mig et æg, og så kan jeg glæde mig til at møde hende i næste uge), Cyklamen fundet i Hobbyland Roskilde efter tip fra CuginaK, de hvide Anemoner er sprunget ud, sønnen har inviteret på påskefrokost (noget at glæde sig til) og så fik jeg endelig besøgt Bonderosen.... og jeg købte  et SMUUUKT  strudseæg, som jeg glæder mig til at lave en dekoration med.... joooo, det var en god uge og så har jeg det iøvrigt super godt, ikke at forglemme, eneste lille minus - det kniber med at tabe de kilo jeg egentlig havde planlagt ....... men det er fordi jeg har haft så meget lækkert at småmumse i.... så det tæller vel egentlig også som et plus  :-)

Og så kommer der lige nogen billeder fra Bonderosen, der ejes af Hanne Lund, (måske) kendt fra "Livsstil på Sparresgaard og fra Livsstilsmesser på Ledreborg Slot. Bonderosen er et helt specielt og dejligt univers, som mine billeder slet ikke yder retfærdighed.

9 kommentarer:

 1. Hej Sussi.Det var da eb dejlig uge du har haft............og sikke et skønt sted du har besøgt.
  Blev først lidt forvirret.For der er jo også en bonderose her på bloggen.men hun bor jo i Jylland.
  Kunne godt have brugt et smukt æg i dag da jeg lavede lidt påskepynt til mit 3 års dags indlæg.
  Rigtig god påske til dig knus Jette............og tak for info ang.den skønne forretning

  SvarSlet
 2. Ja det lyder som en skøn uge.

  SvarSlet
 3. Hvilken herlig uge og småmumsning hører også til herlighederne... ;o)

  SvarSlet
 4. Som du beskriver det er det daden mest fantastiske uge, havearbejdet skal nok få bugt med det lidt ekstra du har spist. kh Tina

  SvarSlet
 5. Der er da ikke noget bedre end at kunne kigge tilbage på en god uge og glæde sig til en ny. Jeg må da besøge Bonderosen en dag, det ser ud til at være et skønt sted.
  Rigtig god påske :o)

  SvarSlet
 6. Så fina bilder från din vecka. Ha nu en lika fin påskvecka.
  Kramar/AM

  SvarSlet
 7. Hvor fint at du fik cyklamen, nu håber jeg at de opfører sig ligeså godt som her hos mig. Der er stadig masser af blomster her og nu er der i hvert fald gået 2 måneder. Men i år er nok også lidt speciel med vejret.
  Bonderosen skal jeg da så til gengæld til at holde lidt øje med :)

  SvarSlet
 8. Det lyder som en rigtig god uge, du har haft, og tak for de smukke og inspirerende fotos. - God Påske!

  SvarSlet
 9. Nydelig pynt og vakre blomster!:)

  SvarSlet