lørdag den 30. maj 2015

Haven sidst i maj

Sådan ser der ud i min have i øjeblikket....men trods skønheden er modet sunket helt ned i rabatten og de endnu sokkebeklædte fødder (...og hvad er det nu lige for noget at man skal gå rundt med sokker den 30 maj)...... de slemme dræbersnegle-drabanter har indfundet sig i vores have.... og jeg hader dem.....kan man mon vænne sig til dem.... jeg har plukket nogen vinbjergsnegle og jeg tror at det var en pindsvine-eskremente jeg fandt på græsplænen, men mon det alt sammen hjælper.... 
p.s. billederne er altså pænere, hvis man klikker på dem så de bliver størrer.....  Chaerophyllum hirsutum ‘Roseum (frø fra "Achilleas kolonihave" )

6 kommentarer:

 1. Kære Sussi
  Hvor er der smukt i din have :)
  Jeg husker tydeligt den fornemmelse du beskriver. Det er nogle år siden de første dræbersnegle kom krybende inde fra naboen og det første år lykkedes de mig at holde dem stangen ved hækken. Men med fire naboer som aldrig går i haven og min egen have som er så lækker for snegle kæmper jeg på femte år åg jeg må erkende at jeg hader de brune bæster..... Vænner mig aldrig til dem.
  Jeg giver dog aldrig op - de skal dø skal de.
  God kamp den er værd at kæmpe og du har så meget at nyde :-)

  SvarSlet
 2. Jeg kan også genkende din beskrivelse. Først dyb fortvivlelse, men så kommer kampgejsten. Vi bliver dem nok aldrig kvit, men man lærer at acceptere tingenes tilstand.

  Og hvor er det smukke billeder, du viser.

  SvarSlet
 3. Ja, æv til både sokker og snegle - nu må vi tage kampen op mod de bæster - og mon ikke det alligevel snart bliver sandaltid og bare tæer... Din have er meget smuk lige nu. :)

  SvarSlet
 4. De er nogle drabanter, er de. De kedelige dræbersnegle. Jeg har sikkert dræbt en uskyldig skovsnegl eller to af bar angst for at få dræbersnegle ind i haven. Jeg håber, du finder kampgejsten., for din have er da skøn. Med eller uden sokker og dræbersnegle.

  /Birgitte

  SvarSlet
 5. Hej Sussi.Dejlig ser din have ud lige nu hvor rhodoerne blomstre.
  Men dræbersnegle har jeg heldigvis ikke
  Jeg føler med alle jer der må kæmpe en hård kamp med de bæster.Lad os håbe at det varme vejr vi skulle få i næste uge hoder dem lidt væk.
  God aften knus Jette

  SvarSlet