torsdag den 7. maj 2015

Oh du skønne Magnolie....

Lige et hurtigt billede af min Magnolie, i dette øjeblik drysser blomsterne allerede af på grund af de kraftige vindpust der suser gennem haven....men åh hvor har den dog været smuk. Tak for denne gang min ven.10 kommentarer:

 1. Hej Sussi.Ja !!! jeg siger det samme til min smukke Susan........det har bare været nogle dejlige uger med de skønneste blomster.
  Nu kan vi glæde os til næste år.
  God dag knus Jette

  SvarSlet
 2. Det er smukke træer...især i blomst, men faktisk også pga stammernes form og løvets friskhed. Og selvom blomstring er kort på mange af disse "dessert-lækre" træer, så gør det også bare nuet så stærkt. Skal bare nydes her og nu....
  KH Katinka

  SvarSlet
 3. Det er så kort tid de fryder vores øjne..men hvilken skøn tid..jeg siger også tak for i år Magnolie træer..vi ses igen til næste år :o)))

  SvarSlet
 4. Om alla dom bladen faller samtidigt kommer det se ut som det snöat, du har en mycket vacker Magnolia.
  Önskar dig en bra helg
  Kramar/AM

  SvarSlet
 5. Så smuk din Magnolia er :-) - Vi må bare nyde synet, så længe det varer. God weekend!

  SvarSlet
 6. Simpelthen så smuk at se på!
  God weekend- når du når dertil :)
  Kh Birgitte

  SvarSlet
 7. Magnoliaernes blomster er så overdådige. Jeg holder meget af dem. Din står så flot, min fik desværre hurtigt halvsvedne blomster i år pga. den sene nattefrost.

  SvarSlet
 8. Magnoliaernes blomster er så overdådige. Jeg holder meget af dem. Din står så flot, min fik desværre hurtigt halvsvedne blomster i år pga. den sene nattefrost.

  SvarSlet