søndag den 3. januar 2016

Frisk luft ..... nej tak

Jeg nægter at gøre det.... jeg gider altså ikke havearbejde i stiv kuling og frostgrader.... jeg VIL ikke investere i en Thyborønhabit og en pande lampe (selvom det ser hot ud)
......
men sidde inde i den lumre stue og stave mig igennem en engelsk bog, der handler lidt om have, og af og til kigge ud af vinduet på de travle småfugle..... det gider jeg godt..... og glæde mig til lune forårsdage i haven blandt primula og narcisser og tulipaner og hyacinter ....  (drømmende udtryk i hele hovedet)...... DET gider jeg ogsåDen første dag i det nye år
På årets første dag gravede vi en blog Erantis op -
dengang var det kun gyldne erantisnakker og et
enkelt gult glimt.  Dagen efter, så potten ud som
på billedet, og nu et par dage efter, står der 
en hel lille flok solgule ansigter og smiler. 

14 kommentarer:

 1. Jeg er fuldt ud enig i din prioritering. Jeg har også holdt mig indendøre dag. Jeg har også været tæt på at købe Beatrix Potters gardening life hos Anglofilia, og nu bliver jeg da lige fristet igen.

  SvarSlet
 2. aah det gider jeg også godt, side inde i varmen og drømme nye have ideer og planlægge det kommende have år

  SvarSlet
 3. Jeg er helt på linje med dig, men gad nu godt have sådan en flot Thyborønhabit, som Jette har :)

  SvarSlet
 4. Ja, det ser hyggeligt ud :)
  Godt nytår.

  SvarSlet
 5. Jeg kommer heller ikke ud i den slags vejr, og slet ikke med mindre det er strengt nødvendigt, altså gåtur med hunden. Men den har jo også pelsdragt.
  Armchair gardening er en vintersysel man med god samvittighed kan give sig hen med, imens man drømmer som en outstanding havesæson.
  Eller kigge på billeder sommeren der gik.

  Venligst
  Henrik

  SvarSlet
 6. Uf nej da, næe her kommer jeg heller ikke ud med mindre Alma skal luftes.
  Jeg er helt med på dit hold, gode bøger og sidde ag kigge ud af vinduet det er da top hygge :0)
  Kh Linda

  SvarSlet
 7. Selvom jeg investerede i en Thyborønhabit igår, betyder det nu ikke jeg har været i haven. Jeg har først fri når det er mørkt og jeg vil altså ikke gå rundt med en pandelygte på...! ;)

  Tog dog habitten med på job i dag...og den var aldeles fantastisk at iføre sig, da jeg skulle være gårdvagt. Mine kolleger frøs som jeg ved ikke hvad...jeg stod og havde det fint...kun lidt kold om fingrene :)
  Den ryger med på job i morgen også...det er helt sikkert :)

  SvarSlet
 8. Hej Sussi.Jeg er helt på linje med dig.Nyder også livet i sofaen med havebøger og min computer.For det er da alt for koldt derude.
  Godaften i sofaen Knus Jette

  SvarSlet
 9. ... men det er da klart, at hvis man SKAL være ude så er det en smadder go påklædning, jeg har set hundeluftere i dragten, og de ser ud til at ha' det godt derinde, så hvis jeg nogensinde får en hund..... så skal I bare se MUMI-mor her ;.) ;-)

  SvarSlet
 10. Åh jeg kæmper... nej nej nej ikke grine... åh nu kan jeg mærke det sitrer i mine mundvige...åh åh... nu bobler det ... HA HA HA HA....

  Jeg ser det for mig.... Åh.... tak for grinet... det lunede... JEG har nemlig været ude i kulden og stået og ventet på toget i 35 minutter i stiv is-vind.... Så jeg forstår til fulde din disposition ..

  KNUS

  SvarSlet
 11. Ja, den lune stue er dejlig i denne tid, men jeg kom nu godt nok ud at gå en tur ved søen i dag - OG det var hundekoldt og blæsende, men også smukt derude, og så var det skønt at komme ind igen :-)

  SvarSlet
 12. Det bestemmer man heldigvis selv, der er så ikke noget at gå ud for, når jorden er frosset, så jeg "nøjes" med at lufte hundene :) og hygger mig ellers enten ved den ene eller den anden skærm, eller med en bog.

  SvarSlet
 13. Sussi, det ser bare enormt hyggeligt ud ;) jeg kan kun give dig ret, der er dage hvor man skal overgive sig til og nyde at sidde indenfor og drømme, der kommer masser af dag hvor der kan gives afløb for udendørssysler :)
  Knus til dig.

  SvarSlet
 14. Dejligt at det er lovligt at "ikke at gide", men bare at være, er det ikke også en del af livet. At synke lidt ind i sig selv, læse, drømme, lade tankerne flyve, resonere, glo osv :-). Kh fra den også ineffektive :-)

  SvarSlet