fredag den 16. juli 2010

Pyyyyhhh, endelig

Så blev det endelig weekend efter en lang og meget varm arbejdsuge, (den første efter 3 ugers ferie) - så nu er det; ned med skuldrene og op med sommerhumøret - og allerførst lidt afslapning under paradisæbletræet med et par gode blade, de kan godt tåle et gensyn, mens vi venter på det nye nummer af Vakre Hjem.

4 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud! Jeg håber, at du hygger dig - imens hygger jeg mig med at skrive på det næste ANGLOFILIA blad (og et andet ét, som jeg har i støbeskeen...) ;-)

  SvarSlet
 2. Åh, så inbjudande det ut, till och med sugröret liksom ropar mitt namn! ;-D

  Tack snälla för din födelsedagshälsning hos mig! Njut nu av din lediga helg och läs dina inspirationsböcker och tidningar läääänge! ;-D
  Varma hälsningar, Helena, The Swenglish Home

  SvarSlet
 3. Åh hvor dejligt det ser ud... spændende bog du der har, og alt det andet ser også skønt ud..
  mmmm.... supersommerfantastisk .....

  ps. jeg var på loppis i går... *BIG SMILE*

  SvarSlet
 4. Hej goa Sussi!

  Det ser härligt ut att ligga ute och läsa en massa inredningstidningar och dricka lite kall saft! Den här sommarvärmen är ju alldeles otrolig... jag älskar ju värme så jag är glad, men att jobba är ju en annan sak än att ha semester förstås.

  Tack förresten för tipset om att använda brödmaskinen till rödkålen!

  Kram och ha en fin helg!
  Mia

  PS jag vet precis hur det kan vara med målarprojekt, ibland går det bara inte att komma igång och då blir projekten bara stilla. Jag har flera sånna där saker som "aldrig blir gjorda".

  SvarSlet