søndag den 25. juli 2010

Stjerneskærm og "nye møbler"

Inspireret af flere bloggere som har vist smukke billeder af stauden Stjerneskærm (bl.a. Nordingården) måtte jeg absolut eje sådan en plante....totalt ligeglade med at det næppe er sæson for stauder.... susede vi til Avdebo Havecenter (dejligt sted) - men ak, de havde ikke nogen. Videre og videre turen gik - forbi Vig, hvor vi lige måtte ind og kigge på det store Tuske- og kræmmermarked som afholdes dér hver lørdag om sommeren. Og hvad stod der så lige og ventede på at jeg skulle komme forbi? .... 2 Tivoli-stole til min "rosenhave", som netop står (!!!) og mangler siddepladser, fordi stolen der stod dér har søgt ind i skyggen under mit Paradisæbletræ. 


Hi, hi som jeg blev glad. Så det var en fornøjet mig der drak medbragt kaffe i Rørvig - med den skønneste udsigt over vandet, (vi kunne have siddet på vores "nye" stole, men det gjorde vi nu ikke, de er også temmelig tunge at slæbe rundt med, og fjollet ville det ha' set ud).
På tilbagevejen var vi lige inde i endnu et plantecenter for at lede efter Stjerneskærm, og DE havde faktisk nogen, og selvom de var lidt sølle og "kostede kassen" - (Københavner-feriesteds-priser), så købte jeg nu alligevel én. Og til næste år, så skal jeg have nogen flere Stjerneskærms-planter, i forskellige farver, det har jeg allerede besluttet. Sådan ser den ud.... desværre er den afblomstret..... og der kommer vel næppe flere blomster i år:

6 kommentarer:

 1. Hvor er de fine, dine nye stole. De passer perfekt til din rosenhave... ;-)

  SvarSlet
 2. Ja Mia, jeg er også overlykkelig for dem...... måske kunne sæderne have været lidt mindre røde, men pyt - det er alligevel kærlighed.

  SvarSlet
 3. Vad roligt att du fick tag i din Stjerneskærm till slut! Plantan ser riktigt fin ut!! Om den skulle få bruna fläckar på bladen, skall du inte bli orolig, det är inte rost, utan det är en stekel som gör dessa fläckar.
  Dina stolar och bord passar verkligen bra bland rosorna!!
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 4. Fuldstændig enig ... de passer perfekt.. Tillykke med fundet..

  Det lyder som en dejlig weekend... Knus

  SvarSlet
 5. Stjerneskærm er bare så bedårende, du skulle prøve at kigge forbi Carolinematildestiens planteskole´s hjemmeside, hun har flere forskellige slags, hvis du ikke har set den i forvejen.
  En hyggelig krog du har der :)
  Kram Iben.

  SvarSlet
 6. Vilka fina stolar! Den röda sitsen är perfekt!

  SvarSlet