fredag den 29. oktober 2010

Græskar


Årets næstsidste græskarbilleder, tror jeg nok jeg kan love - jeg synes de er så søde de små hvide græskar, så det er bare med at huske at tage græskar-kærner fra til næste års produktion. Overgartneren er ikke så vild med græskarplanter i haven, det ta'r for meget plads op, så i år måtte de stå i nogen store potter indtil kartoflerne var spist - og der blev plads.

6 kommentarer:

 1. Takk!! :) God helg til dere også:) Tenk å plante gresskar i hagen:) For meg er det langt før jeg når dit:) Ser for meg at gresskarene går amok slik som i Donald Duck:) Men dere er i god halloween modus.
  Klem!

  SvarSlet
 2. Vilket fint höstarrangemang på din bänk! Och vilka jätteläckra gummistövlar i ett tidigare inlägg!! Stövlar man blir glad av, och garanterat gör andra glada som man möter i regnet!

  Önskar dig en trevlig helg,
  Helena, The Swenglish Home

  SvarSlet
 3. Så underbara bilder på halloweenhelgen, du har gjort så fint. Jättefina små vita pumpor, och din svarta fågel är häftig. Härlig höststämning på ditt bord ute.
  Önskar dig en bra helg
  Kramar
  AnnaMaria
  Ps, lilla mus-fröken klarade sig från katten...hihi

  SvarSlet
 4. De er virkelig skønne de flade græskar, har du selv dyrket dem? Det er et dejligt arrangement, tror jeg vil ud og købe græskar.

  SvarSlet
 5. Normalr afskyr jeg pyntegræskar, men du fik lige vendt min opfattelse.

  SvarSlet
 6. Til Lisbeth
  Hvis du mener de helt flade græskar på det nederste billede, så nej, DEM har jeg desværre ikke selv dyrket, men jeg har selv købt dem, de er af ler eller sådan noget ;-)

  SvarSlet